Pazar, Eylül 04, 2016

Yenicespor iç transferde Samet Demir ile anlaştı

Bursa Süper Amatör Lig’de gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı hedefleyen İnegöl Yenicespor iç transferde stoper mevkisinde oynayan Samet Demir ile yeniden anlaştı.

Yenicespor Basın sözcüsü Ali Göztepe, Teknik Direktör Osman Kara’nın sunduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, "Yeni sezon öncesi yaptığımız toplantının ardından kadromuzu belirlemek için kolları sıvadık. Geçtiğimiz sene bizde forma giyen Samet ile yeniden anlaştık.” dedi

Göztepe, bu sezon hedeflerinin BAL olacağını da kaydederek, "Bu sezon takıma hedef koymamızın doğru olacağını düşündük. Çünkü yapılanma olarak da kulübü belli bir noktaya getirdik. Burada amacımız doğru transferleri en düşük maliyetle yapmak" diye konuştu.

26 Yaşındaki tecrübeli stoper imza töreni sonrasına yaptığı açıklamada “Geçen sezon formasını giydiğim yenicespor ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yıl koyduğumuz Bölgesel Amatör Lig hedefine arkadaşlarım ile kenetlenerek, oynayacağımız güzel futbol ile başaracağımıza inanıyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.