Perşembe, Eylül 01, 2016

Karadeniz Güvenspor sahaya indi

Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele eden İnegöl Karadeniz Güvenspor Kulübü Futbol Takımı, Sanayi Sahası'nda yeni sezon hazırlıklarını yapmak için topbaşı yaptı.

Teknik Direktör İbrahim Oğuzay ve antrenör Murat Ulu önderliğinde yeni sezona merhaba diyen Kardeniz Güvenspor, 2016-2017 sezonuna şampiyonluk parolasıyla girdi.

İdmanlara başlayan Bordo Mavili takımın Teknik direktörü İbrahim Oğuzay futbolculara kısa bir konuşma yaparak, "Yeni futbol sezonu çalışmamıza bugün itibari ile başlamış bulunuyoruz. Öncelikle yeni futbol sezonu hepimize hayırlı olsun, Allah kazasız belasız bir sezonu geçirmemizi nasip etsin" ifadelerini kullandı. 

Yapılan konuşmanın ardından bordo mavili futbolcular Teknik Direktör İbrahim Oğuzay yönetiminde düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan futbolcular 2 saat çalışmanın sonundan ilk idman sona erdi.

Sipahi: Ekibimize güveniyoruz

Karadeniz Güvenspor Genel Kaptanı Süleyman Sipahi, sezonun ilk çalışmasını izlerken yaptığı açıklamada, "Çok kaliteli bir teknik ekibimiz var. İşlerini çok seviyorlar. Geçen yıl yaşadığımız bazı şanssızlıklar oldu, bu yıl daha dikkatli olacağız. Çok çalışmamız gerekiyor, onun için yeni sezonun startını verdik. Teknik ekibimize de oyuncularımıza da güveniyoruz. Ayrıca yeni sezon çalışmalarına başlayan tüm amatör takımlarına ve ilçemizi 2. Ligde temsil eden İnegölspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN

Hiç yorum yok:

Anadolu FK lige tutundu

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Anadolu FK sahasında Küçükçekmecespor'u 5-1 yendi.