Perşembe, Eylül 01, 2016

Çiftehavuzlarspor'da 3 imza

Bursa 1. Amatör Lig ekiplerinden Çiftehavuzlarspor, transfer atağını Bursa amatör kümenin tecrübeli ve yetenekli isimleriyle devam ediyor. 

Daha önce kaleye iki önemli transfer yapan Sarı Yeşilliler, 1. Amatör ve Süper Amatör Lig'in golcü ve savunmanın en iyi futbolcuları olarak tanınan Sedat Canpolat, Ömer Aygür ve Haluk Keçe'yi kadrosuna kattı. Bursa ekibi, bu transferler ile yeni sezon öncesi ciddiyetini gösterdi. 

Yönetimin de katıldığı imza töreninde konuşan Sedat Canpolat, "Ben geçtiğimiz sezon Antrenör Fatih Yabaş hocamla çalışma fırsatı buldum. Kendisi genç, istekli, hedefleri olan bir hoca. Geçtiğimiz sezon iyi bir sezon geçirdiğim hocamla bu sene de bir üst ligde tecrübelerimizi paylaşacak olmamız ve diğer iki arkadaşlarımla birlikte bu kulübü en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşündüğümüz için bu imzaları attık. Her iki tarafa hayırlı olur inşallah" dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...