Çarşamba, Eylül 07, 2016

Dostluğun kazandığı bir karşılaşma olsun istiyoruz.


Yılmaz AKTEPE/İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grupta Ligin İlk haftası Yeşilova Kemal Aktaş sahasında karşılaşacak olan Yeşilova Esnafspor ,Feriköyspor takımları arasındaki karşılaşama öncesi Yeşilova Esnafspor Başkan Vekili Salih Yetik ilk maçta kardeşlik adına çok güzel görüntüler olacaktır.

Salih Yetik, İnsanlar aileleriyle birlikte maç izlemek istiyorlar, Ligin ilk haftası Dost ve kardeş kulübümüz olan Ferköyspor ile karşı karşıya geleceğiz oynayacağımız bu müsabaka öncesinde ortamın gerilmesinden ziyade güzelliklerle ön plana çıkması için kulüp olarak ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Güzel ve bir o kadar heyecanı bir maç olsun, dostluğun kazandığı bir karşılaşma olsun istiyoruz.
                                                         
Feriköyspor camiasına başarılar diliyorum. İnşallah layık olduğu yere kavuşur. Bizde bu tatlı rekabetin hep beraber BAL Lig’de de olmasını temenni ediyorum. Dostluk kazansın. Biz dostluğun yanındayız hiçbir zaman kavga yaralamanın içinde olmadık. İnşallah bu maçta herkese bir örnek teşkil eder. Seyir zevki yüksek olan bir müsabaka olmasını diliyorum. İnşallah herkes için hayırlı bir sezon olur. Türk futbolu adına iyi bir sezon geçirmiş oluruz” diye konuştu.





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...