Çarşamba, Eylül 07, 2016

İkitellispor'dan İki bomba transfer

                                    
Yılmaz AKTEPE/İstanbul Süper Amatör Ligin yeni takımlarından olan İkitellispor bu sene ligde iddialı bir ekip kuracağının sinyallerini şimdiden verdi.Mavi -Beyazlı Küçükçekmece ekibi, dış transferde  iki önemli oyuncusunu kadrosuna kattı.
                                
Yeni sezon hazırlıklarını  kendi tesislerinde Ali Ayyıldız  yönetiminde sürdüren İkitellispor ligin ilk haftasına sayılı günler kala İstanbul Malatyaspor takım kaptanı Ramazan Balkan ve Safranboluspor stoper Olcay Vurgunu transfer etti.

İkitellispor Teknik Direktörü Ali Ayyıldız yaptığı açklamada Uzun yıllar çeşitli Profesyonel futbol oynamış geçen sezonda İstanbul Malatyaspor şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan aynı zamanda kaptanlık görvini yapan Ramazan Balkan ve Safranboluspor stoper Olcay Vurgun ile yeni futbol sezonu için anlaştık. Futbolcu kardeşlerimize ve İkitellispor kulübümüze hayırlı olsun dedi.
                                                      
35 yaşında Ramazan Balkan Amatör olarak İstanbul 
Malatyaspor,Erdemirspor,Çatalcaspor,Beylikdüzüspor,Profosyonel ise  Bozyükspor,Yalovaspor,Lüleburgazspor,Küçükköyspor,Ofspor,Kasımpaşaspor ve Küçükçekmecespor kulüplerinde forma giydi.
                                
23 yaşında olan Olcay Vurgun, Halkalı Taştepespor altyapısında yetişti, Söğütlüçeşmespor, İzmir Kınıkspor, İstanbul Sinopspor, İstanbul Malatyaspor ve Safranboluspor kulüplerinde forma giydi.












Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.