Cumartesi, Eylül 17, 2016

Bir hata, bir gol, 3 puan...

İstanbul Süper Amatör Lig 10. Grup'ta yer alan İstanbul Mesudiyespor, ikinci hafta karşılaşmasında sahasında Arnavutköy Belediyespor'u ağırladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında çok net fırsatları harcayan Mor Beyazlılar, ilk yarıda kaptan Hakan Kökcü'nün attığı golle 3 puana uzanmasını bildi. 

Paşabahçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 200'e yakın sporsever yakından takip ederken, Serkan İçöz'ün yönettiği mücadelede Kıdemli Yardımcı olarak Ahmet Midilli ve Kenan Sağlam görev yaptı. 

Kaleci Gürcan korkuttu
Sıcak havada oynanan ve her iki yarıda da su molalarının verildiği karşılaşmanın 27. dakikasında konuk ekip kalecisi Gürcan Yücelik, rakibinin müdahalesi sonucu bir anda hareketsiz bir şekilde yerde kaldı. Kısa süreli bir baygınlık yaşayan oyuncunun tedavisi saha içerisinde yapıldıktan sonra oyuna devam etti. 

Hata gol getirdi

Ev sahibi İstanbul Mesudiyespor ilk yarıda etkili olan taraftı. Topla daha çok oynayan Beykoz ilçesi temsilcisi, kale sahasında etkili olamadığı bu yarıda golü bulmayı başardı. 38. dakikaya girilirken Arnavutköy Belediyespor savunmasında bir anlık anlaşmazlık sonucu ev sahibi ekip korner atışı kazandı. Hücum yönüne göre sağ köşegenden Dilaver'in kullandığı kornere ön direkte kalabalık içerisinde çok iyi yükselen kaptan Hakan Kökcü, topu filelerle buluşturdu.  

45+1'de Arnavutköy Belediyespor beraberliğe çok yaklaşsa da sağ kanattan Ersel Samet'in yerden gelen ortasına dokunan Halim Kurtuluş'un vuruşu uzak direğin dibinden auta gitti. 

Aşkın Karadeniz tribüne gönderildi
Dakikalar 58'i gösterirken, ev sahibi ekibin Teknik Direktörü Aşkın Karadeniz, taç çizgisi üzerindeki bir pozisyonda hakemin verdiği karara yoğun itirazda bulunca, hakem Serkan İçöz tarafından tribüne gönderildi. 

Arnavutköy Belediyespor risk aldı
İkinci yarıda Teknik Direktörü Selami Tarhan, hücumu daha çok düşünen bir oyun düzeni ile takımını sahaya sürdü. İlk yarıda sahasından çıkmakta zorlanan Arnavutköy ilçesi temsilcisi, ikinci yarıda rakip yarı sahada daha fazla gözüken ekipti. Mavi Beyazlıların risk aldığı bu yarıda savunma arkasına adam kaçıran İstanbul Mesudiyespor, farkı atırabilecek çok net fırsatlar yakaladı. Önce Bünyamin, daha sonra da Oğuzhan kaleciyle karşı karşıya kaldıkları pozisyonlarda Gürcan Yücelik'i geçemedi. 

Mücadelede başka gol olmayınca ikinci maçını da kazanan İstanbul Mesudiyespor puanını 6'ya yükseltti. Arnavutköy Belediyespor ise bir puanda kaldı. 

STAT: Paşabahçe
HAKEMLER: Serkan İçöz, Ahmet Midilli, Kenan Sağlam
SAHA KOMİSERİ: Necmi Acar
İSTANBUL MESUDİYESPOR: Ramazan, Ömer Faruk, Nazım Kürşad, Eyüp, Oğuzhan, Hakan, Savaş, Bünyamin, Emrah, Dilaver, Şeref
Yedekler: Yağızcan, Gökhan, Ali, Dinçer, Oğuzhan, Candicle, Recep
TEKNİK DİREKTÖR: Aşkın Karadeniz
ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: Gürcan, Volkan, Emrah, Sait, Halim, Yusuf Can, Ömer, Fatih, Hilmican, Ersel Samet, Tunç
Yedekler: İsmail Kaya, İsmail Aslan, Burak, Enes, Oktay, Hüseyin, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Selami Tarhan
GOL: 38' Hakan Kökcü (İstanbul Mesudiyespor)

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER







İstanbul Mesudiyespor Teknik Direktörü Aşkın Karadeniz

Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Selami Tarhan




Hiç yorum yok:

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.