Cumartesi, Eylül 17, 2016

Küçükçekmece farklı mağlup oldu

Yılmaz AKTEPE/İstanbul Süper Amatör Ligde Küçükçekmecespor kendi saha ve seyircisi önünde Vardarspor'a farklı mağlup oldu.
Süper Amatör Lig 2.Grupta Ligin İkinci Haftası Metin Oktay Stadında Küçükçekmecespor  ile Vardarspor takımları karşı karşıya geldiler.Küçükçekmece Metin Oktay Stadındaki karşılaşmayı,Volkan Gündoğdu,Samet Baki Üçtepe ve Soner Akgöz hakem üçlüsü yönetti.
38.Dakikada misafir takım Vardarspor takımında Berat aldığı topla rakip ceza sahasına girdi şutu kaleci Ademcandan döndü dönen topu çok iyi takip eden  Edip topu ağlara yollayarak ilk yarıyı 1-0 önde kapatan misafir takım oldu.
51.Dakikada ceza sahası içine ortalan topu çok iyi takip eden Vardarsporlu Yasin topu ağlara yollayarak farkı ikiye soruda 2-0 yapan gollü attı.88.Dakikada Vardarsporlu Edip kendisinin ikinci takımının üçüncü ve karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı ve skor 3-0 oldu.
Misafir takım Vardarspor çekinerek geldiği Küçükçekmece deplasmanından güzel futbol ve bir birinden güzel attığı üç golle karşılaşmadan 3-0 galip ve üç puanla ayrılan takım oldu.
Ev sahibi Küçükçekmecespor ise geçen hafta Bakırköyspor yenilgisinin ardından bu haftada kendi sahasında seyircisi önünde Vardarspora mağlup olarak sahadan üzgün ayrılan takım oldu.





























Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.