Salı, Temmuz 05, 2016

Yeşilova Esnafspor 15 Temmuz çalışmalara başlıyor

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından olan Yeşilova Esnafspor 2016-2017 Futbol sezonu hazırlıkları için 15 Temmuzda top başı yapıyor.
                                                     
Yeşilova Esnafspor yeni futbol sezonunda daha önce yeşil beyazlı takımda forma giymiş ve İFAspor da Oğuz Karakaya’nın yardımcılığını yapan Eren Ak ile anlaşması sonucu yönetim ve teknik heyet bir araya gelerek 2016-2017 Futbol sezonu programını şekillendirdi.
                                              
Bayramdan önce Kırklareli ve Nevşehir’de kamp yapmak için incelemelerde bulunan yeşil beyazlı teknik ekip Nevşehir Kapadokya Gold Yıldırım otelde bir haftalık kamp yapma kararı almış oldu.
Yeşilova Esnafspor'un yeni teknik Direktörü Eren Ak, yaptığı açıklamada yeni futbol sezonu için Cuma günü Saat:18.00 da kendi tesislerimizde toplanarak ilk çalışmamıza başlayacağız.
                                                               
Ak, Kendi tesislerimizde sürdüreceğiz 10 günlük çalışmamızda daha önce takımda forma giyen 7-8 oyuncu ayriyeten Kulübümüz bünyesinde 1998,99 ve 97 Doğumlu 5,6 genç kardeşlerimizde çalışmamıza dahil edeceğiz 10 günlük çalışma sonrası 25 Temmuzda Nevşehir’de yapacağımız 24 kişilik kadromuzu şekillendirerek kampa gideceğiz. Eren Ak, Nevşehir kampına en az üç hazırlık maçı yaparak lige en iyi şekilde hazırlanmak arzusundayız dedi.


HABER: Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...