Perşembe, Temmuz 28, 2016

Yücekaya'dan Bağcılar Eğitimspor'a veda


UEFA B Teknik Sorumluluk Belgesi Olan Umut Yücekaya Bağcılar Eğitim Spor Kulübü'nden ayrıldı. Yücekaya, görüştüğü 2 kulüp olduğunu, bunlardan kendine özgü düzeni ve prensipleri olan takımla yoluna devam edeceğini söyledi. 

29 Nisan 1987 doğumlu teknik adam yaptığı açıklamada "4 yıl boyunca büyük onur ve gururla antrenör ve teknik sorumluluk yaptığım Bağcılar Eğitim Spor Kulübü'nden Bağcılar dışında bir takımda çalışma istediğim sebebiyle ayrılmış bulunmaktayım. 4 yıl boyunca birlikte çalıştığım antrenör, sporcu, yönetici ve velilerimize teşekkür ederim. Şampiyonluk yaşadığım Bağcılar Eğitimspor'un bundan sonraki sürede taraftarı ve destekçesi olacağım. Kulübün yeri ve önemi bende her zaman ayrı bir yükseklikte olacak" dedi. 

Genç teknik adam 2009-2011 yılları arasında İstanbulspor AŞ, 2012'de de Fenerbahçe alt yapısında stajyer antrenör olarak görev aldıktan sonra 2012-2016 yıllarını Bağcılar Eğitimspor'da teknik sorumlu olarak geçirdi.  

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.