Çarşamba, Temmuz 27, 2016

Çilek değil ballı 'Kaymak' transfer

Geçtiğimiz sezon Öz Trabzonlular SK ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren tecrübeli kanat oyuncusu Yusuf Kaymak, Bayrampaşa temsilcisi Altıntepsi Makel A.Ş. ile anlaşmaya vardı.

Birbirinden flaş isimleri kadrosuna katan Bayrampaşa temsilcisinin yeni bombası Yusuf Kaymak oldu. Geçtiğimiz sezon İstanbul Süper Amatör Lig 3.grupta son haftalarda yitirdiği puanlarla zirve yarışından uzak kalan Bayrampaşa temsilcisi bu sezon işi sıkı tutarak tecrübeli oyuncuya imzayı attırdı.

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan başarılı oyuncu Mavi-Beyazlı forma ile profesyonelliğe imza attıktan sonra sırasıyla Batı Trakya Türklerispor, Cerrahpaşaspor, Esen Bayburtspor, Yenibosnaspor, Sultangazispor, Alibeyköyspor ve Zeytinburnu 1957 Kültür ve Dayanışmaspor'da (Eski ismi ile Öz Trabzonlular SK) forma giydi. Zeytinburnu temsilcisinin Bölgesel Amatör Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan oyuncu bu sezon Altıntepsi Makel A.Ş. forması terletecek.

Bölgesel Amatör Lig'de 35 maçta 10 golü bulunan deneyimli oyuncu güçlü fiziğinin yanı sıra teknik kapasitesi ve gol yollarındaki etkinliği ile tanınıyor.

HABER- ERDEM SAĞOLAN 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.