Pazartesi, Temmuz 25, 2016

Diyarbekir'de orta sahaya takviye

Son 4 sezondur Büyükçekmece Tepecik AŞ. formasını terleten ve takımın önemli isimleri arasına adını yazdıran başarılı oyuncu, Kendisini Diyarbekirsporlu yapan imzayı attı.

Hırslı futbolu ve saha içindeki arzusu ile takım arkadaşlarının Gattuso lakabı taktıkları Recep Onur Çelik, futbola 2000 yılında Güngörenspor altyapısında başladı.

Sergilediği performans ile herkesin beğenisini toplayan Recep Onur, o dönem profesyonel ligde mücadele edec Bakırköysporun dikkatini çekti ve 2004-2005 sezonunda bu ekibe transfer oldu. 

Bakırköysporda da başarılı bir sezon geçiren dönemin genç yeteneği, daha sonra hep üst lig hedefleri olan ve iyi bütçelerle kadro kuran ekiplerin gözdesi oldu ve sırasıyla Küçükpazar, Ümraniyespor, İstanbul Beylikdüzü ve Hürriyetgücü formalarını giydi.

Hürriyetgücü takımında performansının zirvesini yaşayan Recep Onur, bu zirveyi profesyonel imza atarak yaşadı ve Büyükçekmece Tepecikspor AŞ. ile profesyonelliğe merhaba dedi.

2011-2012 sezonunun devre arasında ise düşmemek için mücadele eden Maltepespor takımı orta sahada sorun yaşayınca takıma Recep Onu Çelik'i dahil etti. Hırslı oyuncu takıma dahil olduktan sonra oynadığı 14 müsabakada Maltepespor 22 puan topladı ve o sezon 45 puan ile ligde kalmayı başardı.

Daha sonra ise tekrar Büyükçekmece Tepecik AŞ'ye dönen Recep Onur Çelik, 4 sezondur aynı takımda görev almakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...