Cumartesi, Temmuz 30, 2016

Sekbanlarspor demokrasi nöbetinde


Kanlı darbe girişimine karşı yurdun dört bir yanında devam eden demokrasi nöbetlerine İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sekbanlar Spor Kulübü yöneticileri ve tüm sporcuları da destek veriyor. Sonuna kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletin yanında olduklarını ifade eden Sekbanlar Spor camiası, “Millet ve demokrasi için nöbete devam” diyor.

15 Temmuz gecesi İstanbul’da terör örgütü FETÖ/PDY mensuplarının gerçekleştirdiği kanlı kalkışma olaylarının en sıcak yaşandığı noktalardan biri olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde devam eden demokrasi nöbetine İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Sekbanlar Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcuları da destek verdi
.
Demokrasi nöbetine Türk Bayraklı tişörtleri ile katılan kulüp yöneticileri ve futbolculara vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Kulüp adına bir açıklama yapan kulüp yöneticilerinden Ahmet Onur Kara, Türk Demokrasisi için kara bir gece olarak tarihe kan ile yazılan 15 Temmuz kalkışmasını nefretle lanetlediklerini belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin birlik ve beraberliğini alçakça tehdit ederek, şerefli ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri içinde cunta oluşturan FETÖ/PDY ve destekçilerinin vatanımıza, bayrağımıza, milletimize, milli ve siyasi irademize yönelik gerçekleştirmek istediği darbe girişimini nefretle lanetliyoruz” dedi.

“Cumhurbaşkanımız ve milletimizin yanındayız”
Darbe girişimini canı pahasına engelleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve şerefli Türk milletinin daima yanında olduklarını da ifade eden Kara, “İstanbul Sekbanlar Spor Kulübü olarak birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı vatansever yurttaşlarımza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Millet ve demokrasi için nöbete devam” şeklinde konuştu.

Açıklamanın ardından vatandaşlar ile beraber İstiklal Marşı okuyan Sekbanlar Spor yönetimi ve futbolcuları, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde sabaha kadar Demokrasi Nöbeti tuttu.

HABER-FOTOĞRAF: MUSTAFA KAYNAK



Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...