Pazartesi, Temmuz 25, 2016

İFAspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Süper Amatör Lig ekiplerimizden Küçükçekmece İFAspor yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Erdal Albayrak,  yönetiminde devam ediyor. İFAspor kendi sahasında haftanın 4 günü,1 gün salona ve 1 günde  Kros olmak üzere  haftanın altı günü devam eden antrenmanlarda futbolcuların hırslı oluşu teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Lige iyi bir başlangıç yapmak zorunda olduklarını ifade edenİFAsporTeknik Direktörü  Erdal Albayrak “ Takım olarak hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Çok sıkı bir hazırlık dönemi planladıklarını anlatan Kulüp Başkanı Aydın Ayyıldız 'Ligin başlaması için önümüzde kısa bir süre var. Bu sürede eksikliklerimizi giderip, lige hazır girmek istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde yaptığımız ilk antrenman ile başladık. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmanımız kros koşusu ile devam etti. İlerleyen günlerde antrenmanlarımız tüm hızıyla devam edecek. Yöneticisinden, teknik heyetine ve futbolcusuna kadar bu yıl Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABER:Yılmaz AKTEPE











Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...