Salı, Temmuz 05, 2016

70 Larendespor savunmayı güçlendirdi


70 Larendespor'da Futbol Şube Başkanı Musa Şimşek, Afyon 1. Amatör Lig ekiplerinden Karşıyakaspor'da forma giyen Mahir ile anlaştıklarını açıkladı. Tarsus İdman Yurdu'nda 8 yıl oynayan Mahir'in, yeni sezonda Turuncu Beyazlı formayı giyeceğini söyledi. 

Transferin açıklanmasının ardından Musa Şimşek, "2016-2017 sezonunda hedefimiz Bölgesel Amatör Lig'tir. Hedefimize ulaşmak için kaliteli kadro kurma çabasındayız. Mahir uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Kendisini, uzun görüşmeler sonucu renklerimize bağladık. Her iki tarafa da hayırlı olması dileğimiz ve temennimizdir" dedi. 

Stoper pozisyonunda oynayan Mahir ise yaptığı açıklamada, hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyleyip, transferde emeği geçenlere teşekkür etti. 

Demir: Bu sene tarih bizi yazacak

Kulüp Koordinatör Eyüp Demir de transfer sonrası açıklamalarda bulundu. Demir, Bu sezon Bölgesel Amatör Lig kaçınılmaz oldu. İnşallah bu sene bu takım çıkacak. İlerleyen günlerde başta Karaman'da futbolla ilgilenenlerin şaşıracakları transferler sırada. Elimizdeki kadroda kaliteli oyuncular var. Gelecek oyuncular da kadromuza renk katacaktır. Bu sene tarih bizi yazacak" ifadelerini kullandı. 

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Toplam 10 takım 3. Lig'e çıkmayı garantiledi

Bölgesel Amatör Lig'de 12 gruptan 10'unda şampiyonlar belli oldu.