Perşembe, Temmuz 28, 2016

Gaziosmanpaşa top başı yaptı


Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor kendi sahasında  gerçekleştirdiği antrenman ile 2016-2017 sezonunun açılışını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Erdoğan Özalp, Yardımcı Antrenör Tansel Polat ve kaleci Antrenörü Ahmet Ertürk yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştiren Yeşil-Kırmızılar yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Sezonun  ilk  antrenmanını Teknik Direktör Erdoğan Özalp nezaretinde gerçekleştiern Yeşil Kırmızılılar Antrenmanı geniş alanda topla çalışmalar ile başladı  antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada baskıya dayalı çift kale maç oynandı.Yeni  sezonun ilk antrenmanını Gaziosmanpaşasporlu yöneticiler Başkan Ömer Güler, Mustafa Beycan, Recep Şener, Refik Yenigün, Cihan Tavlı ve taraftarlar izledi.

İşte transferler
Transfer çalışmalarını sürdüren  Yeşil Kırmızılar, geçen Sezon Bayrampaşa Tuna Spor’da başarılı bir sezon geçiren aynı zamanda amatör milli takımda kaptanlık yapan kaleci Hakan Çolak ve ön libero Semih Göçmen’i, geçen sezon Ortaca Belediye ve Beşyüzevler forması giyen stoper oyuncusu İdris Yalçın, altyapıdan yetişen ve farklı kulüplerde oynayan iki genç oyuncu Cengizhan Acar  ve Tayfun Çekebi ’ Beşyüzevlerspor'dan sağ bek Ozan Çakır’ı ve Bulgaristan'dan Anıl Vatansev'i renklerine bağladı. 

'Transfer devam edecek'
Takımın iç ve dış transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Ömer Güler, “Yeniden profesyonel liglere dönmek için transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi olarak en uygun futbolcuları transfer etmek arzusundayız. Transfer görüşmelerimiz tamamlandıkça imzalar gelmeye devam edecek, ancak bu konuda  Başta  sayın  Belediye başkanımız Hasan Tahsin olmak üzere  Siyasiler   Kamu ve özel sektör kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Güler cumatesi günü Stat önünden Taraftarlarla birlikte Demokrasiye destek için yürüyüş düzenleyeceklerini  belirterek tüm taraftarlar bu yürüyüşe katılmayı davet etti. 

Özalp: Bu takıma sahip çıkılmalı
Gaziosmanpaşaspor  Teknik Direktörü Erdoğan Özalp “Herkes şunu bilsin ki Gaziosmanpaşaspor  İlçenin  takımıdır. Dolayısıyla bu takıma başta belediye olmak üzere herkes sahip çıkmalı. Gaziosmanpaşaspor'un yeniden Profesyonel dönmesi  başta ilçemizin  tanıtımı olmak üzere, insanlarımızın sosyal yaşantısına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Yönetim kurulu üyelerimiz de bu konuda gayret gösteriyor, onlara da teşekkür ediyor, Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum ” diye konuştu. 



HABER - FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.