Pazar, Temmuz 31, 2016

Küçükçekmece İ.Yurdu iç transferi bitirdi, dış transferde atağa kalktı!

İstanbul 1 Amatör Liginin takımlarından Küçükçekmece İdman Yurduspor Kulübü yeni sezon için çalışmalara başladı. Kırmızı -Siyahlılar iç transfer 14 oyuncu ile yeniden anlaşama yenilerken, dış transferde harekete geçti.
Kurulduğu ilk yıl 2.Amatör Lig'de namaglûp şampiyonluk yaşatarak 1.Amatör Lige çıkaran ve geçtiğimiz yıl da başarılı bir takım oluşturan Teknik Direktör ile önümüzdeki futbol sezonu için anlaşmaya vardılar.
Küçükçekmece İdman Yurduspor Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu yaptığı açıklamasında 2016-2017 Futbol sezonuna iddialı bir takım kuruyoruz geçen yıl yarım kalan işi tamamlamak için işi sıkı tutuyoruz kulübümüz kurulduğu yıldan beri geçmişte Profesyonel futbol hayatı yaşamış deneyimli tecrübeli hocamız olan Zeki Sonbay ile yeniden anlaşırken yardımcılığını ise Ferhat Özdil hoca görev yapacak.
iç transferde 14 oyuncu ile yeniden anlaşmaya varıldı.
Hazıroğlu, iç transferde 4,5 oyuncuda tatil dönüşü görüşeceklerini söylerken, Aydın, Servet, Yusuf, Emin, Necati, Özcan, Hakan, Olcay, Adnan, Yunus, Kadir Aslanbey, Eyüp, Kadir Marangoz ve Mehmet ile yeniden 14 oyuncu ile anlaşmaya vardıklarını 4,5 oyuncuda tatil dönüşü görüşeceklerini Dış Transferde Kocasinan spor’dan Selman Aktaş ile anlaşmaya vardık.


 Yeniden Küçükçekmece İdman Yurduspor ile anlaşmaya varan Teknik Direktör Zeki Sonbay, 2016-2017 Futbol sezonu için 20 Ağustos itibari ile çalışmaya başlayacaklarını gençlerden kurulu bir takım oluşturduklarını ve oyuncuların hepsini tanıdığını 4,5 oyuncu transfer yaparak geçen yıl yarım kalan Süper amatör lige çıkma hayalimizi bu yıl gerçekleştirmek arzusundayız 20 Ağustos kendi tesislerimizde toplanarak çalışmaya başlayacağız dedi.
Zeki Sonbay Kimdir?
1976 Artvin Doğumlu Bugsaş Spor A.Ş Profesyonel lige atımını attı sırasıyla Osmanlıspor, Rizespor, Erzurumspor, Medipol Başak şehir, Diyarbakır, Sarıyer spor ve Mardin spor takımlarında futbol oynadı.
HABER:Yılmaz AKTEPE
























Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.