Çarşamba, Temmuz 27, 2016

Kulüpler Birliği'nin kapısına kilit vuruldu


Geçtiğimiz yıl içinde olağan kongresini yaparak göreve gelen Veysel Zıroğlu başkanlığındaki Silivri Kulüplerini Destekleme Dernek binası iki aydır açılmayınca kulüpler isyan noktasına geldi. 

Silivri ilçe kulüplerinin sorunlarını gidermek adına hayata geçen ve belediye ve federasyon ile köprü olması gereken Kulüpler Birliği binası iki aydır açılmaması tartışmalara yol açtı. Büyük Kılıçlıspor Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu başkanlığındaki dernek aynı süre içinde de haftalık olağan bilgilendirme toplantılarını da yapmadığı gelen bilgiler arasında. Silivri Belediyesi'ne ait olan iş hanında bulunan idari bina kapısına gelen kulüp yönetici ve başkanları derneğin kapısının kapalı olması ve kapı önündeki gazetelerin alınmamasından dolayı da rahatsızlar. 

Silivri Kulüplerini Destekleme Derneği’nin asli görevleri arasında olan ilçe kulüplerinin sorunlarını dinleme ve çözüm bulma işlerinin de yaklaşık iki aydır yapılmadığı bildirildi. Yaklaşan sezon öncesinde lisans evraklarını bırakmak isteyen kulüp yönetici ve başkanları kapalı olan kapıyı görünce çözüm aramaya başladı. 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.