Salı, Temmuz 05, 2016

İstanbul Altınorduspor hedef büyüttü


Yeni sezonda İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek İstanbul Altınorduspor'da Başkan yardımcısı Hüseyin Özkul, hedeflerini açıkladı. 

Yeni seçilen yönetim kurulu ile çok önemli işler yapmak istediklerini söyleyen Özkul, spor camiasının içerisine yeni girdiğini ama gördüğü güzel tablonun kendisine mutluluk verdiğini belirtti. Kulüp olarak çok önemli projeleri olduğunu belirten aktaran Hüseyin Özkul, kolej havası yakalamak istediklerini ve görüştükleri futbolcular ve teknik direktörler olduğunu, en kısa sürede de iç transferi bitirerek dış transferde belirledikleri oyunculara yöneleceklerini ifade etti. 

Çok önemli oyuncularla görüştüklerini ve kendilerine çok sayıda oyuncudan oynamak için telefon geldiğini belirten Başkan Yardımcısı Hüseyin Özkul, Türk futbolunda tarihi bir geçmişe sahip olan bir kulüp olduklarını ve bu tarihi herkesin bilmesini sağlayacaklarını aktardı. 

Son olarak çok önemli bir teknik direktörü takımın başına getireceklerini vurgulayan Özkul, çalışarak kazanacaklarını ve kazandıkça daha büyük hedefler koyacaklarını belirtti.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.