Pazar, Temmuz 24, 2016

Semih Sezerli Beşiktaş'a veda etti


4 Sezondur Beşiktaş Özkaynak düzeninde görev yapan ve geçtiğimiz sezon U12 takımının başında olan Semih Sezerli, Beşiktaş AŞ'de ki görevinden ayrıldı.

Semih Sezerli, Sosyal medya hesabından "Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ndeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım. 4 Sezon boyunca mesleki gelişimimde katkısı bulunan Kulübüme, Koordinatörüm Emrah Bayraktar'a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.Yavru Kartallara başarılar dilerim" şeklinde bilgilendirme yaparken, sitemize açıklamalarda bulundu.

Altyapının sevilen antrenörlerinden Semih Sezerli YerelFutbol.com'a yaptığı açıklamada, Beşiktaş Jimnastik Kulübün'de son 5 yılda yapılan çalışmalar ve elde edilen gelişimler hakkında da bilgi verdi. "Kağıthane'de başlayan ve 4 sezon süren antrenörlük hayatıma Dikilitaş ve Beşiktaş ile devam ettim. Emrah Bayraktar önderliğinde son 4 senede iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Öncelikle öğrencilerimize Şeref'iyle oynamanın Hakkı'yla kazanmanın ne olduğunu ne kadar önemli olduğunu aşılayarak Beşiktaş ruhuna uygun bireyler yetiştirmeyi hedefledik ve bunun sayesinde de pırlanta gibi öğrencilere sahip olduk"dedi.

Altyapı Seminerine davet alan tek kulüp
"Avrupa'da 200'e yakın futbol kulübünü temsil eden Avrupa Kulüpler Birliği'nin düzenlediği Altyapı Semineri'ne davet alan tek kulüp olma özelliğini elde etmeyi başardık."

"Geçtiğimiz sezon U19 Ligi ve Süper Kupa şampiyonu olan U-21 takımımız Uefa YOUTH Ligi 2.turda ülkemizi temsil etti."

Özkaynak Düzenimiz Fussball Training dergisinde
"Almanya'nın dünyaca ünlü dergisi Fussball Training dergisinin Kasım ayı sayısında yer alıp Futbol Özkaynak Organizasyonumuzun tanıtımını yapmayı başardık. 80'in üzerinde Ulusal ve Uluslararası organizasyonda, Kulübümüze herhangi bir maddi külfet oluşturmadan katılıp, hem dünya devleri ile başabaş mücadele ettik hemde sayısız başarılara imza attık."

Türkçe - İngilizce Eğitim yayınlarımız
Kalıcı olması ve bilgilerimizden deneyimlerimizden her kesimin faydalanabilmesi için 
Sporcu - Ebevyn - Antrenör İlişkileri
Antrenör - Sporcu İletişimi
Avrupa Futbol Akademileri
Ergenlik Dönemi ve Futbol
Öfke ve Öfke Kontrolü
Gelecek Beşiktaş
Davranış Kodları

"Olmak üzere, Türkçe  - İngilizce dillerinde  çift taraflı  BJK Futbol Özkaynak Düzeni Eğitim Yayınları el kitapçıklarını yayınladık. Tüm Türkiye ve Dünyanın çeşitli ülkelerine dağıtımı yapılmakta olan bu kitaplar, spor kamuoyunda ciddi şekilde takdir topladı".

Çocuk Koruma Eğitimi Sertifika Programımız
"Türkiye'de yine bir ilk olan, 32 saatlik Sporda Çocuk Koruma Eğitimi Setifika programını Futbol Özkaynak Düzeni antrenörlerimiz almaktadır. Bu programların faydasını da hem çocuklarımızla iletişim de hem de karşılaşacağımız sorunları daha hızlı ve doğru bir şekilde bertaraf etmek için bize yol gösterici olmaktadır".

80 il, 80 Gönüllü Scout Projemiz
"İstanbul merkezli olmak üzere 80 il, 80 gönüllü Scout projesi ile beraber Tüm Türkiye'de ki organizasyon ve müsabakalar takip edilip, tespit edilen özel oyuncuların Beşiktaş'a kazandırılması sağlanmaktadır. Bu  projedeki hedefimiz ise; İstanbul belki çok büyük bir il ancak, Beşiktaş'a gelmeyi başaramayan, bizlere ulaşamayan sporcuların, takımımıza kazandırılıp, sadece bir İstanbul'a değil tüm Türkiye'e hizmet eden bir Özkaynak düzeni yaratmaya çalıştık ve bu sayede de ücra köşelerde bulunan yetenekli oyuncuları takımımıza kazandırdık". 

Sadece oyuncuları değil kendimizi de sorguladık
"Teknik Kadro ile haftada 1 gün yapılan Teknik değerlendirme toplantılarında, takımların genel ve özel durumları, proje ve çalışmalar, stratejiler, verim değerlendirmesi, kısa, orta, uzun plan ve programlar, oyuncu performans ve gelişimleri değerlendirilip, kadromuzda bulunan oyuncularımızın performanslarını an be an takip edip, maksimum gelişimi elde etmek için var gücümüzle mesaimizi harcamaktayız". 

"Teknik Kadro, Personel ve Sporcularla da haftada en az bir gün kişisel gelişim, iletişim, beden dili ve diksiyon, psikolojik danışmanlık vs gibi konularda çalışmalar yapılıp, hem saha içinde hem de saha dışında, yapılacak hataların en aza indirgemeyi hedefledik".

HABER:MELİH ÖZTÜRK







Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.