Cumartesi, Mayıs 14, 2016

Salih Şener:Çok daha iyisini yapmak için tekliflere açığım




Geçtiğimiz sezon Soğuksuspor takımıyla yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken, Soğuksuspor takımının son 3 haftaya kadar Play Off mücadelesi vermesinde önemli bir payı olan başarılı antrenör Salih Şener yeni sezon öncesi birkaç kulüple görüştüğünü, gerekli şartlar oluşmadığı için anlaşma sağlayamadıklarını, hedefleri olan bir antrenör olarak yine Soğuksuspor gibi hedefleri ve amaçları ortak noktada buluşabilecek bir kulüple anlaşmak istediğini ve tekliflere açık olduğunu söyledi.


Genç bir antrenör olduğunu fakat bu işi iyi bildiğini düşündüğünü ve çok sevdiğini söyleyen Salih Şener yeni takımımda da aynı heyecanı yaşamak istiyorum dedi.

Hayallerim,vizyonum,şampiyonluk hedeflerim var.İyi bir kariyer beklentim var.Bu hedeflerim noktasında birbirimizi iyi anlayacak ve tamamlayacak bir kulüpte görev yapmak istiyorum.

Geçen yıl iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. Bu sezon bunun çok daha  iyisini yapacağıma inancım tam. Beni ve kulübü çok daha iyi yerlere getireceğini düşünen  kulüplerin teklifini bekliyorum. Görüşmeye hazırım diyerek sözlerini tamamladı.
HABER:ÜMİT YILMAZ




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...