Pazartesi, Mayıs 30, 2016

Öz Yarımburgaz takibini sürdürdü


2. Amatör lig 4.Grupta liderin takipçisi Özyarımburgaz ile Göktürksaray Halkalı Etap stadında karşı karşıya geldiler.

Öncelikle 2.Amatör başladığından beri 3-4 maçını izlediğim Göktürksaray takımını tebrik etmek istiyorum. Ligin ilk haftasından beri iyi niyetiyle maçlara çıkan, futbolun doğrularını yapmaya özen gösteren 15-16 yaşında ki bu gençleri tebrik etmek istiyorum. Tabi ki de bu başarıda pay sahibi, deneyimli hocaları Hakan hoca ile Oğuz hocama da emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

İlk yarıya baktığımızda dengeli bir oyun vardı. Özyarımburgaz rakibini biraz küçümsemiş gibiydi. Bunun da faturasını kalelerinde gol görerek ödediler. İlk yarı daha dirençli ve oynayan taraf konuk ekipti. Böyle önemli bir deplasmanda rakip kalede pozisyon bile buldular fakat değerlendiremediler. İki ekip soyunma odasına 1-1 lik eşitlik ile gitti.

İkinci yarıda işi sıkan tutan ve rakibinin üzerine gidip pozisyon bulan, işi riske atmak istemeyen bir Özyarımburgaz vardı sahada. Sağlı sollu ataklarını attıkları 2 golle daha süsleyen ev sahibi ekip sahadan 3-1 lik üstünlük ile ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 35'e çıkaran Küçükçekmece temsilcisi lideri takibini sürdürdü. 15. haftada Özyarımburgaz deplasmanda Güzeltepe'ye konuk olurken, Göktürksaray ise sahasında lider Başakşehir İkitelli Köyiçini konuk edecek. Öncelikle maçın orta hakemi Mahmut Erkin Kargın çaldığı düdükler ve duruşuyla, ekibi ile başarılı bir maç çıkardılar. 

HABER: EMRE İSPANLAR



















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.