Pazartesi, Mayıs 30, 2016

Büyük Çavuşlu-Taşoluk maçında taraftar sahaya girdi


İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup'ta Büyük Çavuşluspor - Taşolukspor karşılaşması karşılaşmanın 78. dakikasında sahaya ev sahibi taraftarların girmesi nedeniyle tatil edildi.

Silivri İlçe Stadı'ndaki maçın 77. dakikasına ev sahibi ekip 3-1 önde girerken 78'de konuk ekip durumu 3-2 yapan golü attı. Bu gol sonrası haya karışırken Büyük Çavuşluspor taraftarları sahaya girerek Taşoluksporlu futbolculara saldırmak istedi.

Hakem maçı tatil ederken polis, sahaya giren kişilerden birini gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişinin Büyük Çavuşluspor futbolcusu olduğu iddia edildi.

Taşolukspor Başkanı ve aynı zamanda takım kaptanı Nadir Dağ, "Yaşananlara anlam vermekte gerçekten zorlanıyoruz artık. Ligde oynadığı tüm maçları kaybeden, çoğunu farklı yitiren Çavuşluspor bizim maça nedense çok asıldı. Bunu geçtim, maçta attığımız goller sayılmadı. Gol attık bize saldırıldı, bu hırsın nedeni ne? Taşoluk Stadı'nda ilk yarıda Çavuşluspor'a çay ikram ettik, elimizden gelen misafirperverliği yaptık karşılığı bu mudur? Biz kimseyi bize kalenizi açın demiyoruz çıksın oynasınlar ama bu gereksiz hırsın anlamı nedir, anlayamıyoruz. O sahaya giren kişinin elinde bıçak olsa futbolcularımızı yaralasa bunun hesabını kim verecek? Taşolukspor olarak her yıl benzer tablolarla karşılaşmaktan artık sıkıldık. Çıkmamız istenmiyorsa TFF bize söylesin, yazık günah o kadar para ve emek harcıyoruz, fair-play içinde mücadele ediyoruz" dedi.

Dağ, maçın hükmen 3-0 lehlerine tescil edilmesini beklediğini ifade ederek "Mücadelemiz son ana kadar sürecek" diye konuştu.

7 Mayıs'ta oynanan Yeşilbayırspor-Taşolukspor maçı da, Taşolukspor 2-1 öndeyken ev sahibi taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tatil edilmişti. 

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Her mac futbol oynamak yerine sahada agresif davranışlar sergileyip sonrasında tehditler savurup rakibini kışkırtan bir taşolukspor var.Bunun neticesinde hedefledikleri rakibi sinirlendirip ihraç edilmesiyle kolay puan almaya çalışıyorlar ve emellerine ulaşıyorlar ki bunun ne kadar etik olduğu tarafsız kamuoyunun taktiridir.Tabi ki Taşolukspor futbolculari ve teknik ekibin bu yaptiklarina karşılık bu olaylarinin yaşanmamasi gerekiyor.Fakat olayi öyle bir boyuta getiriyorlar ki insanların tepkisiz kalmasi imkansız hale geliyor.Özellikle bir konuya dikkat edilirse çıkan olaylar hep 75-80.dk da yani maçin sonlarına doğru meydana geliyor.Olayların bu dakikalarda meydana gelmesinin nedeni ise mac boyunca yasanan gerilimin tabiri caizse bardağı taşırmasıdır.

Unknown dedi ki...

Taşoluk spor bu sene hiç bir maçta hakeme saldırı yada oyuncuya saldırı yapmamıştır. Nedense olay olur hemen taşoluk spora atılır suçlar. Yeşilbayır maçında dakika 76 Yeşilbayır sahasında oynaniyr mac ve 1.0 mağlup devam ederken Yeşilbayır taraftarı yenilgiyi kabullenmediler sahaya girerek taşoluk spor oyuncularına saldirirdilar ve bu maç 1 aydır sonuçlanıyor nedense taşoluk sporu saf dışı yapmaya çalışıyorlar günah keçisi taşoluk oluyo büyük çavuşlu macinda da. Aynısı oldu 1 taraftar sahaya girer elinde şişe kiriyo ve sahaya giriyo taşoluk sporlu oyunculardan biri yaralansa bisey olsa kim hesap verecek şöyle BAKALİM TAFO RÜZGÂR

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...