Pazartesi, Mayıs 30, 2016

1453 Fatih ikinci yarıda açıldı


İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup 14. hafta mücadelesinde Fatih 1453 Gençlik deplasmanda Zeytinburnu Yeşiltepe'yi 4-1 yenerek zirve mücadelesini sürdürdü. 

Konuk ekibin baskılı başladığı maçta ev sahibi Yeşiltepe dakikalar 10'u gösterirken dengeyi bularak atak girişimlerini artırdı. Mertcan ve oyuna sonradan dahil olan Ziya ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Yeşiltepe öne geçme şansını değerlendiremedi. 30. dakikada Ramazan'ın şutunda direğe takılan Fatih temsilcisi de aradığı golü bulamadı.İlk yarının kalan dakikalarında da başka gol olmayınca devre 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. 

Goller ikinci yarıda
Fatih 1453 ikinci yarının hemen başında Mert Fahri'nin asistinde Murat Toplu ile öne geçmeyi başardı. 60. dakikada Ziya ile yeniden net bir gol pozisyonu elde eden ev sahibi beraberlik golüne çok yaklaşsa da bunda başarılı olamadı. 65'de ilk golün sahibi Murat'ın asistinde şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara göndren Emre Tokgöz farkı ikiye çıkardı. 

75'de ara pasla kaleciyle karşı karşıya kalan Cenk şık bir vuruşla kaleciyi avladı ve durumu 3-0'a çıkartarak Fatih ekibini iyice rahatlattı. Yeşiltepe 80'de Ziya ile farkı ikiye düşüren golü atsa da bir dakika sonra Mert Fahri'nin golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1453 Fatih Gençlik'in 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: Zeytinburnu Hasan Doğan
Hakemler: Tolga Odabaşı, Ertuğrul Yolcu, A. Doğan Eski
Yeşiltepespor: Sinan Otmar **, Ramazan Doğanay ***, Bünyamin *, Semih Çalışkan *, Yusuf Kurt **, Sertaç Buluş *, Kerem Turan **, Soner Düzenli **, Mertcan Cerit **, Emre Gürbüz **, Oğuz Özcan**
Fatih 1453 Gençlik: Ergin Aybar ***, Umut Sever ***, Ozan Öztekin ***, Ramazan Doruk ****, Kerem Çapan ***, Berke Berberoğlu ****, Emre Atak ***, Emre Tokgöz ***, Murat Toplu ***, Mert Fahri Yılmaz *****, Mert Baykaya ***

HABER-FOTOĞRAF: NECDET BURAK ÖZYURT





Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.