Pazartesi, Mayıs 30, 2016

'Bu bir senaryodur, darp raporu düzmece'


İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta yarıda kalan Kilyosspor-Piyalepaşaspor ile ilgili yankılar sürüyor. Konuk ekibin antrenörünün darp edildiği iddiasına, Sarıyer temsilcisinden yanıt geldi. 

Piyalepaşaspor Teknik Direktörü Erol Tuna'nın maçta güvenlik önlemlerinin alınmadığını ve bu nedenle darp edildiği iddia edip darp raporu aldığını belirtmesinin ardından Kilyosspor camiasından açıklama geldi. 

Sarıyer temsilcisinin ikinci başkanı Veysel Yaman, Tuna'nın sunduğu darp raporunun düzmece olduğunu belirterek, "Piyalepaşaspor Teknik Direktörü Erol Tuna'nın kamuoyuna sunduğu sağlık raporunda ne bir doktor ismi ve kaşesi, ne de onlara eşlik eden güvenlik görevlisinin ismi vardır. Rakibimizin sunduğu sağlık raporu tamamen düzmecedir. Yarın ilk iş olarak raporda ismi geçen hastaneye giderek ilgili rapordaki doktorun ismini çıkartacağız ve gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacağız. Kimsenin Kilyosspor'un ismini kirletmeye hakkı yoktur. Söz konusu teknik direktör ile Türkiye Faal Antrenörler Derneği'ne (TÜFAD) de başvuruda bulunacağım" dedi. 

'Kurgulamış olduğu bir senaryoydu, geri tepti'
Karşılaşmanın yarıda kalmasının Erol Tuna'nın kurgulamış olduğu bir senaryo olduğunu vurgulayan Veysel Yaman, "Kulüp Başkanı ve Asbaşkanı ile futbolcuları kenarda tutuyorum. Bu olay tamamen Piyalepaşaspor Teknik Direktörü Erol Tuna'nın kurgulamış olduğu bir senaryodur. O bir senaryo yaptı. Senaryo da neydi? Maç esnasında 5 numaralı oyuncuma sözlü sataşmada bulundu. Devre arasında da soyunma odasına giderken 8 numaralı oyuncuma küfür ediyor ve ortalık karışıyor. Olayların başlangıcından sonuna kadar oradaydım. Herhangi bir darbe, müdahale olmadı. Bu esnada rakip takımın antrenörü soyunma odasına kaçtı. Herhangi bir darp yok, müdahale yok. Tamamen kendi kendine uydurduğu bir senaryodur. Kendisinin net ifadesidir; "Ben ikinci yarıyı tarafsız sahada oynamak istiyorum" dedi. Bunun kararı o veremez, mücadelenin hakemi verir. Piyalepaşasporlu oyuncular yorgundu. Bundan dolayı teknik direktörleri böyle bir şeye girişti. Yani bu bir senaryoydu, geri tepti" ifadelerini kullandı. 


HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.