Salı, Mayıs 31, 2016

Tüfad İstanbul Avrupa seminerinide başarılı tamamladı


Grand Cevahir Hotel'de yapılan Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerine katılım 1.300 kişinin üzerinde olduğu bilgisi aldık. Anadolu yakasında yapılan seminer sonrasında , Avrupa yakasındaki seminerinde katılımı yüksek olunca , antrenörlerimizin bu işi ne kadar sevdiği ve önem verdiğide ortaya çıkmış oldu. Ayrıca çalışma zamanlarında birbirini göremeyen ve konuşamayanların bu vesile ile yaptıkları sohbetlerde güzelliklerle dolu olduğu bir ortam oluştu.





Seminere katılamayanlar için Tüfad İstanbul Derneği sosyal paylaşım sitesinde bir açıklama yaptı açıklama aşağıdaki gibidir.



""İstanbul Bölge 23 - 30 Haziran Zorunlu Antrenör Gelişim Seminerlerini katılamayan hocalarımızın dikkatine;

TFF ve TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen Seminerler 23 Hazirana kadar farklı illerde devam edecektir. İstanbul'da katılamayan hocalarımız bu illere de müracaat edebilirler. Seminer takvimini bilgilerinize sunarız. ""

Cevahir Hoteldeki seminere konuk olarak katılan Mehmet Baykan , Ali Düşmez , Ali Tanrıyaşükür , Abdullah Avcı , Osman Savaş ve İASKF yöneticileride salonda yerlerini aldılar. 



Bu seminerdeki en çok göze çarpan , seminere gelen antrenörlerin anlatılanları dinleme oranının çok yüksek olması idi. Sunumcu Gülhan Gündüz'ün anlatımı tüm salon tarafından dikkatle dinlendi.

1.300 kişiden fazla katılımın olduğu seminerin aksaklık olmadan sonuçlanması için üst düzey çalışma ve çaba gösteren TÜFAD İstanbul Derneği yönetimini ayrıca kutlarız.







Hiç yorum yok:

Samatyaspor deplasmandan şen döndü

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta lider Samatyaspor deplasmanda Bağcılar İdman Yurdu Cemspor'u 5-1 yendi.