Salı, Mayıs 31, 2016

Büyük Ümitler'de hakeme büyük öfke


İstanbul 2. Amatör Lig 12. Grup'ta hafta sonu sahasında Abide-i Hürriyetspor'a 1-0 yenilen Büyük Ümitlerspor'da teknik direktör Hüseyin Usta karşılaşmanın bitiminde yaptığı açıklamada maçın orta hakemine adeta ateş püskürdü.

Maçın orta hakemi Direnç Tonusluoğlu'nun müsabaka boyunca çok kötü maç yönettiğini öne süren Usta şunları söyledi: “Müsabaka boyunca çok kötü kararlar verdi. Rakibimiz haklı bir galibiyeti vardır, tebrik ediyorum, buna gölge düşürmek için söylemiyorum ama çok dikkatli olmak lazım. Hem üstlerde hem altlarda insanlar büyük emek sarf ediyorlar. Doğru işler yapmak lazım. Bir takımın şampiyon olması kahramanlık değildir. Biz adam gibi bir iş yapıyoruz ve yaptığımız her işin arkasında durabilecek hem yüreğimiz, hem cesaretimiz var, yeter ki işler doğru olsun. Türk futbolunun ilerlemesi ve gelişmesi için söylüyorum, kendime bir çıkar sağlamak için söylemiyorum. Kim iyiyse o kazanacak, yan etkiler olmayacak bu işin. Maçın orta hakemi rakip takımla sanki 40 yıllık arkadaş gibi futbolcuların tüm isimlerini  biliyor.Tüm tercih haklarını onlara  kullanıyor. Tabii bu da kendilerine yakın bir hakem olduğunu gösteriyor.”

Kendi sahalarında çok önemli 3 puan kaybettiklerini belirten  Hüseyin Usta  “Çarşamba günü ligin ikincisi Şehreminispor'la oynayacağımız maçtan puan veya puanlarla dönerekikincilik için iddiamızı  sürdürmek  istiyoruz ” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hakeme ithamdan önce kendinizi sorgulayın. Kaç gol pozisyonuna girdiniz? Kaç gol kaçırdınız? Üstün mü oynadınız? Ne yaptınız? Adam olun mağlubiyeti hakettik deyin. Kutluyoruz diyipte hakemi ortaya atmayın. Dürüst olun! Maç sonu sevinç sırasında boy boy fotoğraf çekip kaçak oyuncu arayışına girmek yerine futbol oynayın. Bir kaç hafta önce yaptığınız rezillik ortada!

Adsız dedi ki...

Ben maçı şans eseri izledim hakem cidden çok iyiydi sanıyorsam klasman hakemi olabilir Büyük ümitler takımı ise adeta pislik yapmaya çıkmış sahaya gerek taraftarı gerek oyuncuları maç oynanmasını zorlaştırdılar

Şehzadebaşı liderden puanı aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 9. Grup'ta Şehzadebaşıspor deplasmanda yenilgisiz lider Samatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.