Salı, Mayıs 31, 2016

Yolcu: “Kavga, dövüş ile elde edilmiş bir şampiyonluğa ödül verilmesi çok yanlıştır.

Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor kulüp başkanı Hayati Yerel yönetimlerin vermiş olduğu desteklerle spor ruhuna uymayan biçimde, kavga, dövüş ile elde edilmiş bir şampiyonluğa ödül verilmesi çok yanlıştır.
Küçükçekmece İlçesinin köklü kulüplerinden olan Bezirganbahçespor kulüp Başkanı Hayatti Yolcu, Yılmaz Aktepe’in sorularını içtenlik ve samimiyetle cevaplandırdı.
Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?
Bezirganbahçespor kulübü olarak kurulduğumuz 1971 yılından bu zamana kadar 45 yıldır Semtimizde spor yapmak ve futbol oynamak isteyen çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma imkânları sağlamak onları kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamaktır.
Bizim ilkemizde futbol oynamak isteyen bireyleri başarılı ya da başarısız diye adlandırmak yoktur. Biz her müracaat eden ya da hocalarımızın nezdinde kulübümüzü futbola başlayan tüm çocuklarımıza hizmet vermemiz en büyük başarıdır. Dolaysıyla ilkemizi görüp çok iyi bir başarışı sezon geçirdik.
Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?
Bezirganbahçespor kulübü olarak yıllarca en büyük sıkıntımızı eksikliğimiz saha sıkıntısıdır. Bu konuyu da Belediyemizle birlikte el ele vererek en kısa zaman da bunu da aşacağımıza inanıyorum. 
Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?
Geçmişte çok iyi destekler alıyorduk ancak son yıllarda camiamızdan ve taraftarımızdan her hangi bir destek aldığımız yoktur tabi buda üzücü olması gerek bir semt takımının semt sakinlerinden destek almaması yani.
Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?
2015-2016 Futbol sezonunda deplasmanlarda oynadığımız tüm maçlarda büyük keyif ve haz aldım doğrusu çünkü rakiplerimiz bize karşı çok centilmence davrandılar. Özelikle Gazi mahallesinde oynadığımız bir maçta Gazi Mahallesi yönetici arkadaşlarımızı bizlere ve futbolcu kardeşlerimize göstermiş oldukları ilgi alaka bizleri çok mutlu etti buradan Gazi Mahallesi yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum.
Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?
Yeşilpınar sahasında oynadığımız U 14 Ligi müsabakasında rakip takım hocası oyuncumuzun boğazına yapışıp sıkmasını beni derinden çok üzmüştür buda Türk Futbolunun kimlerin eline kaldığını futbol adına üzgün olduğumu söylemek istiyorum.
Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?
Biz kulüp olarak hiçbir zaman oyuncularımız arasında ayrımcılık yapmadık ve yapmayız da futbol bir takım oyunudur ve takım olmaktan geçer biz oyuncularımız arasında ayrım yapmayız.
Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?
Çocuklarımızın rahatça spor yapa bilmeleri için yanlarında olunması şarttır. Yönetim olarak onların her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz sadece sporcu velilerimizin biraz daha çocuklara zaman ayırıp onların yanında olmalarını arzuluyorum.

Eklemek istediğiniz bir konu var mı?
Eklemek isteğim çok şey var doğrusu anacak en önemlisi yerel yönetimin vermiş olduğu destekleri spor ruhuna uymayan biçimi elde edilen başarılara mükâfatlandırmaktan vaz geçelim. Federasyonun uyguladığı modele göre kavga, dövüş elde edilmiş bir şampiyonluğa birincilik ödülü verilebilir ama doğru olduğu anlamına gelmez. O halde bizler Küçükçekmece Kulüpleri olarak bu türlü başarıları mükâfatlandırmaktır mayalım derim. Hatta cezalandırılmalı.




















Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...