Cumartesi, Mayıs 14, 2016

Sakarya İMÇ farklı kazandı

İstanbul 2.Amatör Ligi 9.grup ekiplerinden Sarıgöl Birlik ve Sakarya İMÇ ekipleri Yıldıztabya Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Maçı Mehmet Murat KURT, Mustafa ÇİL ve Ahmet Enes ÇEVİK hakem triosu yönetti. 
Seramonide geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz TFFHGD (Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği) İstanbul Şube Başkanı Oğuz Uğurlu için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Maçın orta hakemi Mehmet Murat KURT,Sarıgöl Birlik ekibinin başında Teknik Sorumlu ve yönetici olmadığından hakem Sarıgöl Birlik’in teknik direktörü 25 dakika gecikmeli geldi ve maç 25 dakika gecikmeli başladı.
Mücadeleye konuk ekip başladı.Oyuna iki ekipte kontrollü bir oyunla başladı.15.dakikada sağ kanattan gelişen atakta içeriye çıkarılan topu iyi tamamlayan Engin skoru 1-0’a getirdi.Golden sonra kalesinde boşluklar veren Gaziosmanpaşa temsilcisi defansın arkasına atılan topta topla buluşan Serhat arkadan gelen Engin’i gördü ve Engin topu ağlarla buluşturdu 0-2.35.dakikada topla buluşan Fatih defansın hatasından yararlandı ve sol ayağıyla köşeyi gördü ve skor 3-0’a geldi.Golden sonra rakip kalede gelişen atağında kaleciyle karşı karşıya kalan Samet kalecinin ayağının yanından topu ağlara gönderdi ve skor 3-1 oldu ve ilk yarıda başka gol olmadı.
İkinci yarı Sakarya İMÇ vites arttırdı ve Serhat(2)’ın golleriyle maçta öne geçti ve skor 5-1 oldu.80.dakikada ise Sarıgöl Birlik kalecisi Anıl’la karşı karşıya kaldı ve Anıl ceza sahasında düşürünce Anıl kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve yerine Gönenç oyuna dahil oldu. Sakarya İMÇ ise bir de penaltı kazandı.Topun başına geçen Sakarya İMÇ kalecisi Gönenç’i ters köşeye gönderse de top direğe çarpıp oyun alanını terk etti.Mücadelede zaman zaman gerginlik yaşasa da olay fazla büyümeden yatıştırıldı ve oyun kaldığı yerden devam etti.Mücadelede başka gol olmayınca üç puanı hanesine yazdıran taraf Sakarya İMÇ oldu.

Maçın triosu başarılı bir maç çıkartarak izleyenlerden tam not aldı.
HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...