Cuma, Mayıs 27, 2016

Bahçelievler zirvede tek başına


İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren erteleme maçında Bahçelievlerspor sahasında İstanbul Kayaşehirspor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda çok kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Kocasinan Stadı'ndaki maça hızlı başlayan ev sahibi ekip Mertcan Yılmaz'ın golüyle öne geçti. Bu golden hemen sonra Kayaşehirspor kazandığı penaltıyı gole çevirerek skora denge getirdi. Devre biterken bu kez Bahçelievlerspor penaltı kazandı. Beyaz noktadan yaptığı atışı gole çeviren Tolgay Ataman Yeşil-Beyazlıları yeniden öne geçirdi.

Fark açıldı
İkinci yarıda Kayaşehirspor beraberlik için baskı kursa da golü bulamadı. Bahçelievlerspor da yakaladığı iki fırsattan faydalanamasa da maçtan 2-1 galip ayrılmasını bildi. Puanını 33 yapan Bahçelievlerspor en yakın takipçisi Şirintepespor'la arasındaki farkı 4'e, üçüncü Kayaşehirspor'la farkıysa 5'e çıkardı.

Bahçelievler'in kalcisi İlker yerinde ve zamanında müdahaleleriyle maça damga vurdu.

Yeşil-Beyazlıların kaptanı Yakup Papatya maç sonu yaptığı açıklamada "Maçı istedik, koştuk, mücadele ettik ve kazandık. Maça gelen ve soyunma odamıza gelip bizlere güç ve moral veren abimiz, manevi başkanımız Fatih İnalkoç'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.