Pazartesi, Mayıs 09, 2016

'Robben' 70 Larendespor'da kaldı


Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor, iç transferde ilk bombasını patlattı. Karaman ekibi, Robben lakaplı 28 yaşındaki kanat oyuncusu İsa Boylu ile her konuda anlaşma sağladı.

Yardımcı hoca ve Genel Koordinator Eyüp Demir'in raporu doğrultusunda 2016-2017 sezonunda takımı başarıdan başarıya koşturacak kadroyu kurmaya çalışan 70 Larendespor yönetimi, mevcut kadroda 14 oyuncu ile devam kararı almıştı. Bunların başında gelen oyunculardan olan İsa Boylu, gelecek sezon da Parslarn formasını giyecek.

Konuyla ilgili kulüp Genel Kaptanı Musa Şimşek, yaptığı açıklamada, "İsa Boylu bizim için değerli bir oyuncudur. Bu sezon kendisinden beklenen her şeyi yaptı. Gelecek sezon ve diğer sezonlarda bu takımın oyuncusu olarak kalması bizim temennimizdir" dedi.

İsa Boylu ise yaptığı açıklamada, "Bizler bu takımda iyi bir aile olduk, Namağlup bitirdiğimiz ligi Karaman Belediyespor ile oynan baraj maçında taçlandırmak istedik ama olmadı. 43 saniyede gol attık ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki sezon olacak Allah'ın izniyle. Gemiden gidenler varsa gidebilir elbette ancak bu gemi hedefe yürüyecek" diye konuştu.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.