Pazar, Mayıs 15, 2016

Kağıthanespor'da İbrahim Kasapoğlu dönemi


Gelecek sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kağıthanespor, Olağan Genel Kurulu’nu Kulüp Lokali’nde gerçekleştirdi. Çoğunluğun sağlandığı kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyetlerin, kesin hesapların okunmasının ardından müzakereler bölümünde söz alınmadı. Eski yönetimin ibrasının ardından seçimlere geçildi.

Ağabey-kardeşi yönetimde
Kağıthane’nin köklü ailelerinden Kasapoğlu ailesinin evlatları,  İbrahim ve Bülent Kasapoğlu Kağıthanespor’un yöneticisi oldu. Turizm işi ile uğraşan İbrahim Kasapoğlu yeni dönemde Kağıthanespor’un başkanlığını yürütecek. Kardeşi Bülent Kasopluğu da yönetime girerek Kağıthanespor’a destek olacak. Bugün kulüp binasında olağan kongresini yapan Kağıthanespor’da yönetimin yarıdan fazlası değiştiği görüldü.  Eski başkan Erol Akik’in veda etmesiyle birlikte kulüp başkanlığına  getirilen İbrahim Kasapoğlu yeni bir heyecan olarak başarılı olmayı ve kulübü kurumsal hale getirmeyi hedefliyor.

Geçen sezon Süper Amatör Lig'e veda ederek 1. Amatör Lig'e düşen Kağıthane; yeni sezonda eski ligine, Süper Amatör Küme’ye yükselmeyi planlıyor. Yeni yönetimde futboldan anlayan, bir zamanlar profesyonel futbol liglerinde top koşturan genç isimlerin yer alması dikkat çekiyor.

İşte Yeni Yönetim:
İbrahim Kasapoğlu, Şemsettin Danış,Yaşar Akel, Ömer Kırcı, Abdurahman Karakum, Ali Yavuz, Ali Torlak, Metin Özen,Yıldırım Yılmaz,Ahmet Dağlı,Musa Koç, Vedat Erenç,Bülent Kasapoğlu, Temel Köksal, Nurettin Derican

www.sadabadhaber.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..