Pazar, Mayıs 15, 2016

Rumeli Hisarı üç puanı üç golle aldı


İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta Rumeli Hisarıspor, 3 puana üç golle ulaştı. Sarıyer temsilcisi, İstanbul Gençlergücüspor'u 3-1 yenerek 14 puana ulaştı ve zirve takibini devam ettirdi.

Maçın başlama düdüğü ile iki taraf da birbirine üstünlük sağlayamadı. Fakat süre ilerledikçe Rumeli Hisarı oyunun hakimiyetini eline aldı. Rumeli Hisarı ataklarını sıklaştırmaya başladı fakat istedikleri golü bulamadı. Tam o dakikalarda gelişen İstanbul Gençlergücüspor atağında ceza sahası dışından atılan bir şut ile İstanbul Gençlergücü 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunu bırakmayan Rumeli Hisarı ilk yarının bitimine az bir süre kalırken üstün oynadığı maçta durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda oyunda tüm üstünlüğü eline geçiren Rumeli Hisarıspor, birçok net pozisyondan yararlanamadı. Maçın bitimine az bir süre kalmışken Rumeli Hisarı ataklarını sıklaştırmaya başladı. Tam o dakikalarda kısa süre aralıklarıyla sol kanattan yapılan 2 ortadan 2 gol bulan Rumeli Hisarı müsabakadan 3-1 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Bu galibiyet ile Rumeli Hisarıspor, ligin ikinci yarısında 3 maça çıkarken 2 beraberlik 1 galibiyet ile 5 puan topladı.


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...