Salı, Mayıs 24, 2016

Gürsu Kardeşler kararını verdi


Bu sezon sergiledikleri performans ile Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren Kartal Bulvarspor'un hücum yükünü çeken Fuat ve Murat Gürsu kardeşler, yeni sezonda da Kırmızı Beyazlı formayı giyecek. 

Süper Amatör Lig'de bu sezon Kartal Bulvarspor'un başarısına büyük katkı yapan Gürsu kardeşler, Bölgesel Amatör Lig'de de Kartal ekibi başarıya taşımaya çalışacaklar. 

Takımın gizli kahramanı
Saha içinde birbirlerini iten, bir bütünün iki yarısı gibi aralarında çok iyi iletişim kuran kardeşlerden büyük olanı Fuat Gürsu, takımın bu sezonki başarısının gizli kahramanlarından. Orta sahada bitmek bilmeyen enerjisiyle neredeyse her atakta imzası bulunan 28 yaşındaki oyuncu, Ataşehir Çamolukspor'dan geldiği Kartal ekibinde bir maç dışında tüm maçlarda sahadaydı. Takımının 8 golüne imzasını atarken, yaklaşık 18 civarında golün de hazırlayıcısı oldu. 

Maç başına 1 gol
Küçük kardeş Murat Gürsu ise Kartal Bulvarspor'u bu sezon hücumda sırtlayan isimlerin başında geliyor. Bu sezon takımının oynadığı 32 maçın neredeyse tamamında sahada olan golcü oyuncu, sezonu 31 golle tamamladı. 


Bölgesel Amatör Lig'de Zeytinburnuspor formasıyla 12 maça çıkan 26 yaşındaki oyuncu, İstanbul DMO'da başladığı futbol hayatının son sekiz senesinin 5'inde, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren Ataşehir Çamolukspor'da forma giydi. 

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...