Salı, Mayıs 24, 2016

Milli futbolcu Bulvarspor'la 'devam' dedi

son iki sezondur

Son iki sezondur başarılı performansı ile dikkat çeken Kartal Bulvarspor'un genç yıldızı Alp Huy, yeni sezonla ilgili kararını verdi. 21 yaşındaki oyuncu, 2016-2017 sezonunda da Kartal ekibinin formasını giyecek. 

Futbola 2005 yılında Küçükyalı Yelkenspor'da başlayan Alp, 6 sezon bu takımın formasını giydikten sonra Pendikspor'a transfer oldu. 2. Lig ekibinin altyapısında iki sezon geçiren 21 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezonun başında Kartal Bulvarspor'a geldi. 2014-2015 sezonunda grup şampiyonu olan ve Klasman Grubu da dahil 37 kez sahaya çıkan Kırmızı Beyazlılar'da tüm maçlarda forma giyen genç oyuncu, bu sezon ise 3 maç dışında takımının formasını giydi. 

Bölge Karması'nda yer aldı

Orta sahada tecrübeli Ekrem ile iyi bir ikili olan ve performansı ile İstanbul Bölge Karması'na seçilen Alp Huy, Afyon'da düzenlenen Bölge Karmaları Turnuvası'nda da şampiyonluğa ulaşan takımında başarılı performansı ile birçok menajerin dikkatini çekti. 

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kartal Bulvarspor ile yeni sezon için anlaştığını söyleyen genç oyuncu, profesyonel olması halinde ise takımdan ayrılacağını, aksi halde ise Kartal Bulvarspor'da kalacağını belirtti.

Genç oyuncunun U18 Akademi Ligi'nde 13 maçta 2 golü; U19 Akademi Ligi'nde 4 maçta 1 golü; U21'de 18 maçta 1 golü bulunuyor.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Futbola 2005 yılında Küçükyalı Yelkenspor'da başlayan, 1995 olmasın

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.