Pazartesi, Mayıs 02, 2016

Gültepe Özgençlikspor son dakikada yıkıldı

İstanbul U 13 Minikler ligi 9.Haftasında 19.Grupta haftanın derbi maçı olan Gültepe Özgençlik-Terazidere müsabakasını 3-2 kazanan Terazidere zirveye de ortak oldu.

Küçükçekmece Kemal Aktaş Sahasında Kutluhan Taşçıl'ın yönettiği haftanın derbi maçında daha maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takım kazanmak için sahaya çıktığını anlamak mümkündü. Her iki takım etkili ataklarla ile rakip kalede etkili gözüküyordu.
İlk yarıyı Gültepe Özgençlikspor Sadettin ve Volkan ile golleri bulurken misafir takımda Serhat takımının tek gollünü attı ve ev sahibi Gültepe Özgençlikspor takımı ilk yarıyı 2-1 önde kaptı.
İkinci yarı daha derli toplu gözüken misafir takım Terazidereli minik oyunculardan Mert önce skora eşitliği getiren gollü attı skor 2-2 oldu.
Karşılaşma bu sonuçlar biteceği sanılırken Teraziderespor takımında Mert son dakikada takımının galibiyet golünü atarak sahadan 3-2 takımının galip gelmesinde katkısı oldu.

Karşılaşmanın hakemi Kutluhan Taşçılın bitiş düdüğü ile Teraziderespor oyuncuları lideri yenmenin sevincini yaşarken son dakika gollü ile mağlup olan Gültepe Özgençliksporlu oyuncular karşılaşma sonunda sahadan ağlayarak üzgün ayrılan takım oldu. Misafir takım Teraziderespor aldığı bu galibiyetle 21 puanla liderliğe ortak oldu.  
HABER:Yılmaz AKTEPE







Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.