Perşembe, Mayıs 19, 2016

Beyşehir Belediyesporlu Yiğithan Özdemir'e Transfer Teklifi Yağıyor


Konya Anadolu Selçukspor'un alt yapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Beyşehir Belediyespor formasını giyen 1996 doğumlu Yiğithan Özdemir transferin gözdesi oldu.
2015-2016 Sezonunda Beyşehir Belediyespor formasıyla 4 gol atıp 10 asistle takımını sırtlayan genç yetenek, sezon içerisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle iki maçta görev alamadı. 3 maçta kart cezası nedeniyle ceza aldı.  1,85 boyu, güçlü fiziği ile dikkat çekerken her iki ayağını da iyi kullanabilen Yiğithan Özdemir, sezon boyunca zaman, zaman sağ ve sol açık ve forvet arkası görevlerini başarıyla yerine getirmesini bildi.  
Yiğithan Özdemir’i transfer etmek isteyen 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri adeta sıraya girdi. Profesyonel liglerin yanı sıra Konya Amatör Lig takımlarında transfer listesinin başında yer alıyor.  
Genç oyuncu Yiğithan Özdemir, Lig henüz daha yeni bitti. bir karar vermiş değilim. Gelen teklifleri değerlendirmek için zamana ihtiyacım var. İlk tercihim profesyonel kulüplerden yana kullanmayı düşünüyorum. dedi.

Yetenekli futbolcunun ne karar vereceği merakla bekleniyor.
HABER & RESİM : YÜKSEL CIRT - KONYA

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.