Perşembe, Mayıs 19, 2016

Onlar artık finalde


Beşiktaş İlçe Milli Eğitim'in düzenlediği Turnuvada Süper Lig Hakemi olan ve aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmenliğini de yürüten Oktay Önge İsov Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımının başında çıktığı mücadelelerde finale yükseldi.

Oynadığı 8 mücadelenin tamamında galip gelerek büyük bir başarıya imza atan genç yetenekler, aynı zamanda oynadıkları müsabakalarda hiç kart görmeyerek centilmenliklerini de göstermiş oldular.

Kalede Meriç başarılı kurtarışlar ile adından söz ettirirken, Tayfun, Keremcem, Tunahan, Ahmet, Hasan, Hakan, Batuhan, Tayfun, Umut, Berkay, Bünyamin, Kaan ve Celilcan başarı ile okullarını temsil ettiler. İsov'un golcüleri ise attıkları 5 er golle Hakan Küçükaslan ve takım arkadaşlarının artık Batugol diye çağırdıkları Batuhan oldu.

İsov Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yarın saat 11:00 de Beşiktaş Belediyesi Çilekli tesislerinde Mehmet Ali Büyükhanlı Mesleki ve Teknik Lisesi ile şampiyonluk maçına çıkacak. Mücadelenin kazananı 2015-2016 yılında Beşiktaş'ın en büyüğü olacak.

Oktay Önge; Onlar artık gönüllerin şampiyonu
Sitemize açıklama yapan İsov Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antrenörü Oktay Önge "Turnuva öncesinde sportif anlamda kendi içimizde iddialıydık. Ancak başarıdan ziyade, öğrencilerimize aktardığımız şeyler vardı. Sahada yapılabilecek sportmenlik dışı davranışların, önce okullarını, sonra hocalarını, ve ailelerini bağlayacağını en son ise kendilerine fatura edileceğini, bu nedenle sahada futbolculuklarının yanında insan kalitelerini de yansıtmalarını istedik. Oyuncularım, hatta evlatlarım da bu telkinlerimize uyarak sahada koşan, rakibine alan bırakmayan, bunun yanında da sportmenliğin üst seviyede olduğu 8 mücadele yaptılar. Kart dahi görmeden turnuvayı bitirmek üzereyiz. Bu zamana kadar sahada sergiledikleri duruşları ile yaşları küçük ama kendileri büyük bir tavır sergilediler. Gönlümün şampiyonluk koltuğuna oturdular. Yarın son 90 dakikamızı da bitirip turnuvanın şampiyonu olacaklarına inanıyorum. Rakibimiz olan Mehmet Ali Büyükhanlı Mesleki ve Teknik Lisesi takımına da başarılar diler turnuvada final seviyesine yükseldikleri içinde tebrik ederim"dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...