Salı, Mayıs 24, 2016

Beşyüzevlerspor sezonu yemekle kapattı


Gaziosmanpaşa'nın Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerinden Beşyüzevlerspor'un yönetimi, sezon bitiminde futbolculara teşekkür yemeği verdi. 

Yemeğe Kulüp Başkanı Mustafa Koral, yöneticiler, hocalar ve futbolcular katıldılar. Yemeğin ardından genel kaptan Yılmaz Gülşen dua etti. Daha sonra Başkan Mustafa Koral, teşekkür konuşması yaptı  Takımın Teknik Direktörü Adem Mandıralı ise sezonu değerlendirdi. Daha sonra ise kaptan Cem, kaleci Armağan ,yardımcı hoca Güner Şen , Gazeteci Nazmi Alkış ve Umur Çatalbaş söz alarak başarı dileklerinde bulundu 

Kulübün geçmiş başarılarla dolu
Son dönemlerde Mustafa Koral başkanlığında aile ortamı niteliğinde başarılı bir yönetim oluşturan Beşyüzevler Spor Kulübü 1991 yılında Azmi Aydemir tarafından 50. Yıl Seçkinler Gençlik ve Spor Kulübü adıyla federe oldu. Ertesi yıl Gaziosmanpaşa Seçkinler Spor Kulübü adıyla 2. Amatör Küme'de şampiyon olarak 1.Amatör Kümeye terfi etti. Takımın başına Gaziosmanpaşa'nın tanınan antrenörlerinden Yüksel Ersan'ı getiren kulüp, aynı yılın sonunda 1. Amatör Küme'de de şampiyon olarak Türkiye 3.Ligi Terfi Müsabakası oynamaya hak kazandı. Birinci kademe maçlarını Kocaeli'nde oynayan ekip, grubunda açık ara farkla lider olarak ikinci kademeye çıktı. İkinci kademe de oynadığı son maçta ise 90+8 de gol yiyerek 3. Lig'e çıkmayı kaçırdı

3. Lig hedefinden vazgeçmeyen kulüp, 1-2 sezon daha Seçkinler Spor adıyla mücadele ettikten sonra, 1998 yılında Beşyüzevler Spor Kulübü adına alarak aynı amblem ve renklerle mücadeleye devam etmiştir. Kısa süre sonunda Türkiye 3. Ligi'ne yükselen Beşyüzevlerspor, 1999-2000 sezonunda 8. Grup'u 13. sırada tamamladı. 2000-2001 sezonunda ise ligi 15. sırada tamamlayarak tekrar amatör lige dönüş yaptı. 2013-2014 sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde grubunu rekor puan, gol ve averajla şampiyon tamamlayıp Klasman Grubu'nda oynamaya hak kazandı. Akabinde Klasman Grubu'nda da Bayrampaşa Tunaspor'un ardından 2. sırada yer alarak yeniden Bölgesel Amatör Lig e (BAL) yükselme başarısı göstermiştir.

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. grupta mücadele eden Beşyüzevlerspor, topladığı 45 puan ile grubunu Mudanyaspor'un ardından averajla 4. sırada tamamlamasına rağmen BAL statüsü gereği İstanbul Süper Amatör Lig temsilcisi Çeliktepespor ile Play-Out maçında karşı karşıya gelmiş ve rakibini 2-0 mağlup ederek 2016-17 sezonunda da BAL da mücadele etme hakkını kazandı.

HABER: EROL EFTEKİN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...