Salı, Mayıs 24, 2016

Başkan Karadeniz futbolda hünerlerini sergiledi

   İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Kültür ve Spor Festivali kapsamında, Şöhretler ile İZÜ      protokolü bir maç gerçekleştirdi.
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Kültür ve Spor Festivali kapsamında, Şöhretler ile İZÜ protokolü bir maç gerçekleştirdi. Normal süresi 4-4 biten müsabaka penaltılarda protokolün 5-4 üstünlüğü ile son buldu.
İZÜ futbol sahasında gerçekleşen mücadelede protokol takımının kadrosunu Rektör Mehmet Bulut, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya gibi isimler oluştururken, Şöhretler Karması'nda ise spor spikerleri ve yorumcuları Ersin Düzen, Serhat Ulueren, Hikmet Genç, Abdülkerim Durmaz ve Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan gibi spor dünyasının yakından tanıdığı ünlüler yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan maçı eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar yönetti
Şöhretler ve protokol futbolcuları atılan gollerle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi gençlerine coşkulu dakikalar yaşattı. Normal süresi 4-4 biten müsabaka penaltılarda protokolün 5-4 üstünlüğü ile son buldu. Karşılaşmanın sonunda hatıra fotoğrafı çekilerek, katılımcılara kupa ve plaketleri verildi.
"GENÇLERİ SPORA YÖNLENDİRMEYE GAYRET EDİYORUZ"
Gençleri spora yönlendirmeyi amaçladıklarını belirten Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, "Hakemlerimize ve buraya katılan sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçemizde bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Gençlerimizi spora daha çok yönlendirmeye gayret ediyoruz. Ayrıca 'biz ihtiyarlar da maç yapabilirmiş' dedirtmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımızın da dediği gibi, rakip takım protokolün farkında değil. İkinci yarıda yerimize gençleri alıp, kaçak oyuncu kullanacağız ve onları mutlaka yeneceğiz" açıklamasını yaptı.
"TÜM DÜNYADA ÖRNEK ALINABİLECEK BİR ÜNİVERSİTE"
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz eğlenceli bir dille, "Rektörümüz, Belediye Başkanı olarak ben, Sayın Kaymakamımız ve Emniyet Müdürümüz ile birlikte sahadayız. Ancak rakip takımın protokolden pek haberi yok. Çünkü bizi perişan ettiler. İkinci yarıda sayın hakemimize güveniyoruz. İnşallah bize imdat gönderir. Ayrıca İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi değil İstanbul'da, Türkiye'de veya belki de tüm dünyada örnek alınabilecek bir kampüse sahip. İnşallah Belediyemiz ve üniversite el ele vererek burayı daha da güzelleştireceğiz" ifadelerini kullandı.
"AHMET ÇAKAR'A GÜVENİYORUZ"
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut da, "Bu yılı önceki yıllara göre daha heyecanlı, daha zevkli bir maç olarak planladık. Gerçekten de öyle oluyor. Ahmet Hocamız bu sene bizi nispeten rahatlattı. Çünkü orta hakem olarak çıktığı için adaletine güveniyoruz. Her yönden adil bir maç yöneteceğinden eminiz.
Gerçi geçen sene de o müdahale edince biz beraberliği yakalamıştık. Bu sene dilerim onun adaletiyle galip geliriz" dedi.
18 YIL SONRA ÇİM SAHADA
Şöhretler Karması ve Sabahattin Zaim Üniversitesi Futbol takımı arasında oynanan maçı yöneten Eski Hakem ve Spor Yorumcusu Ahmet Çakar ise, "Türkiye ve Avrupa'da birçok üniversite gezdim. Bana göre burası sayılı lokasyona sahip bir üniversite.
 Ne mutlu bize ki böyle bir üniversitemiz var. Burada yaklaşık 5 bin çocuğumuza gelecek sağlanıyor ve akademi dünyasına eleman kazandırılıyor. Çok güzel bir konuma sahip. Buranın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 18 yıl sonra yine böyle bir çim sahada sahaya çıktım. Biraz yadırgadık ama alıştık hemen" diye konuştu.
İZÜ Kültür ve Spor Festivali kapsamında, şöhretler maçının yanı sıra üniversiteli gençler çim voleybolu, futbol ve ata sporlarından olan okçuluk ile at biniciliği sporlarını da yapma fırsatı buldu. Geleneksel sanatlardan hat ve ebru sanatına da ilgi gösteren öğrenciler hünerlerini sergiledi.
HABER:Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...