Çarşamba, Mayıs 11, 2016

Başkan sözünü tuttu: Şimdi hedef 'Süper Lig'


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Öz Trabzonlular SK, bir yandan Bölgesel Amatör Lig'e yükselmenin sevincini yaşarken diğer yandan da yeni hedefini belirledi. 

2010-2011 sezonu ile birlikte İstanbul Amatör Liglerinde boy gösteren Öz Trabzonlular SK'da başkan Kenan Aydın, Yerel Futbol'a flaş açıklamalarda bulundu.

5 senelik kulüp tarihinde Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi başaran Bordo-Mavili ekibin Başkanı Kenan Aydın, yaptığı açıklamada, "2010-2011 sezonu ile liglere girmeye başladık. İlk sezondan sonra ise artan performansımızla birlikte Süper Amatör Lig'e kadar çıkmayı başardık. Bu sezon ise hedefimiz kesinlikle Bölgesel Amatör Lig'e çıkmaktı. Öncelikle bu yolda yanımızda olan tüm dostlarımıza, taraftarlarımıza, Yönetim Kurulumuza, Teknik Ekibimize ve sahada ter döken tüm oyuncularımıza bize bu mutluluğu yaşattıkları için canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.



Başkan Kenan Aydın "Sezon başı olsun, devre arası transfer dönemi olsun, Bölgesel Amatör Lig hedefimizden bir an olsun sapmadık. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalıştık. Yeni hedefimiz ise Zeytinburnu ilçesini eskiden de olduğu gibi profesyonel liglerde temsil etmek. Nasıl bugün Bölgesel Amatör Lige ara vermeden çıktıysak, 'Süper Lige' kadar uzanan bir yürüyüşümüz olacak. Zeytinburnu efsanesi artık geri döndü. 2020 yılında Zeytinburnu Stadı'nda 20.000 kişinin önünde sahada olacağız. Zeytinburnu halkıyla birlikte Süper Lige yürüyüş başlamıştır. Bölgesel Amatör Lige çıkacağımıza inandığımız için, üst liglerden beğendiğimiz oyuncuları takibe almıştık. Şimdi bu oyuncularla görüşüp, bizi başarıya götüreceğimize inandığımız oyuncuları kadromuza katacağız. Bu sezon bize çok faydalı olan oyuncularımız oldu. Onlarla da görüşüp 3.Lig yolunda en iyi kadroyu kuracağız. Çok büyük bir camiayız İstanbul'da olduğu kadar bir o kadarda İstanbul dışında maçlarımızın sonuçlarını merak eden son dakikalarda telefonu kapatmadan son düdüğü bekleyen destekçilerimiz, gönül vermiş dostlarımız var. Tüm Zeytinburnu halkının desteğini alarak, hedefimize emin adımlarla ulaşacağız. Herkesin konuşacağı bir takım ortaya çıkarmak için kolları sıvadık. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.