Çarşamba, Mayıs 11, 2016

Ozan Yörükçü, Kanaryaspor ile yolları ayırdı

3 yıldır Küçükçekmece Kanarya spor kulübünde Koordinatörlük ve teknik sorumluluk görevini yapan Ozan Yörükçü kulüp Başkanı Ahmet Tuğlar ile karşılıklı görüşme yaparak görevinden ayrıldı.
                                            
Tecrübeli hoca yaptığı açıklamasında 3 Yılın içinde kulübün başında bulunduğum süre içinde bana gereken desteği esirgemeyen kulüp Başkanı Ahmet Tuğlar ve 2.Başkan Gafur Tuğlar başta olmak üzere yöneticilere sporcu kardeşlerime Kanarya semtindeki bulunan esnaflara ve semt sakinlerine çok teşekkür eder bundan sonra Kanarya spor başarılar dilerim dedi.

Göreve gelir gelemez altyapıda yapılanmaya giden başarılı teknik adam Ozan Yörükçü ilk olarak futbol Akademisi kurarak yetenekli gençleri hem Kanarya spor hem de Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak için kolları sıvadı.

                     
3 Yıl Kanarya spor’da görevi süresinde 2012-2013 sezonunda A Takımda 2.Amatör ligden 1.Amatör lige çıkardı. A Takım süper Amatöre çıkmayı bir puan farkla kaybetti.

2013- 2014 sezonunda U 17 grubunda şampiyonluk İstanbul şampiyonluğu Türkiye finalleri U 15 grubunda şampiyonluk İstanbul şampiyonluğu Türkiye finallere giderek maçlar oynadı.

2014- 2015 sezonunda U 19 grubunda şampiyonluk İstanbul şampiyonluğu Türkiye finallere gidererek maçlar oynadı.

HABER: YILMAZ AKTEPE












Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.