Cuma, Mayıs 13, 2016

70 Larendespor sezonun bombasını patlattı


Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor yönetimi, transferde durmak bilmiyor. Bölgesel Amatör Lig hedefiyle kadrosunu deneyimli oyuncularla dolduran Turuncu Siyahlılar, yeni bir transfer bombası daha patlattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, sezonu Büyükçekmece Belediyespor'da noktalayan tecrübeli oyuncu Orhan Kalafat ile her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi. Transferde Teknik Direktör Kuyucu'nun büyük rol oynadığı ve Kulüp Başkanı Halil İbrahim Çelikyön ile görüşen Orhan Kalafat'ın olumlu cevap verdiği aktarılırken, tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde Karaman'a giderek kendisini 70 Larendesporlu yapan imzayı atacağı açıklandı. 

'Bu takım bu sezon çıkacak' 

Kulüp Genel Koordinatörü Eyüp Demir, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Bu transferleri her hoca ister. Başkanımız bu konuda ve bu takım için yaptıklarını ben yakinen biliyorum. 70 Larendespor bu sezon çıkacak, başka yolu, oluru yok. Ayrıca özellikle Orhan transferinde takıma kazanılması konusunda elinden gelen her şeyi yapan Mustafa Kuyucu hocama sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Kalafat: Benim de o kadroda olmam gerekir

Tecrübeli futbolcu Orhan Kalafat ise, "Hedefleri olan bir takım ve başkan; çok sevdiğim bir hoca olduktan sonra benim de o kadroda olmam gerekir. Benim geçmişim belli, oynadığım futbolu beni takip eden herkes bilir. Allah'ın izni ile 70 Larendespor'u Bölgesel Amatör Lig'e çıkaracağız" ifadelerini kullandı. 


HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...