Cuma, Mayıs 13, 2016

Sultangazispor'da şok istifa!


Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olmasına karşın 3. Lig biletini play-off 2. kademe maçında Muğlaspor'a penaltılarda kaybederek kaçıran Sultangazispor'da Kulüp Başkanı Osman Cengiz, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Altınser Restaurant'ta toplanan yönetim kurulu üyelerine istifa ettiğini açıklayan Başkan Cengiz, gerekçelerini de kurul üyelerine sundu. İstifa kararının ardından toplantıda mevcut yönetimden olağan kongreye kadar başkanlığı yürütecek bir başkan adayı çıkmaması üzerine 28 Mayıs Cumartesi günü olağanüstü kongre yapılması karara alındı.

Sosyal medyadan veda etti
İstifa kararının ardından sosyal medya hesabından uzun bir veda açıklaması yapan Başkan Osman Cengiz, "Bu yıl gördük ki Sultangazliler, Sultangazi Spor Kulübü çatısı altında birleşebiliyor, aynı duyguyu hangi görüşten olursa olsun paylaşabiliyormuş. Bu mutluluk, şampiyon olmak kadar daha büyük bir haz vermiştir bize. Yine taraftarımız şampiyon olan takımımıza hem son maçta hazırladığı koreografiyle hem de yükselme maçında verdiği destekle Sultangazi'de bir ilki gerçekleştirmişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sultangazi Spor Kulübü mali anlamda çok başarılı bir dönem geçirmiştir. Örnek olsun diye söylüyorum, şu an itibariyle futbolcularımıza herhangi bir borcumuz yoktur, bilinmesinde fayda var" dedi. 

'Sultangazispor taraftarlığına terfi ettim'

Açıklamasının devamında Sultangazispor için mücadelesini sürdüreceği vurgusu yapan Cengiz, "Bu 3,5 yıllık süre içerisinde bir aile olduk; birlikte yol yürüdük; hepinizin emeği büyük. Öncelikle hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bu uzun süre içinde muhakkak ki helallik getiren durumlar olmuştur, hepiniz hakkınızı helal ediniz. Son olarak da şunun bilinmesini isterim ki bundan sonra da Sultangazispor'un hizmetinde olacağız. Şahsım olarak bugün Sultangazi Spor Başkanlığından, Sultangazispor taraftarlığına terfi etmiş bulunuyorum. Rabbim hizmetlerimizi makbul ve daim eylesin. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sultangazi Ajans

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.