Pazar, Ekim 25, 2015

ZARA EKİNLİ BAŞLATTI İZZETTİN BİTİRDİ


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta İzzettinspor 2-0 geriye düştüğü maçta sahasında Zara Ekinlispor'la 2-2 berabere kaldı. Sekizinci maçında dördüncü beraberliğini alan Çatalca temsilcisi galibiyet hasretini sürdürdü. Aynı şekilde konuk Sultangazi ekibi de galibiyet hasretini 4 maça çıkardı.

İzzettin Sahası'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi İzzettinspor oldu. Rakibi Zara Ekinli’yi kendi yer alanına hapsetmesine rağmen bu avantajı ilk yarıda kullanamadı. Maçın 40.dakikasında Serdar’ın attığı golle konuk ekip Zara Ekinlispor, ev sahibi İzzettinspor karşısında 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

Fark ikiye çıktı
Karşılaşmanın ikinci yarısına yine etkilli başlayan İzzettinspor beraberlik golünü ararken, 57. dakikada gelişen Zara Ekinli atağında Cengizhan attığı golle farkın ikiye çıkmasını sağladı: 0-2 

Uzatmada gelen gol
Kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde bir anda 2-0 mağlup durama düşen İzzettinspor oyundan kopmayarak mücadelesine devam etti. Maçın 64. Dakikasında Serkan’ın Acar’ın golü ile farkı bire indiren ev sahibi Kırmızı-Siyahlılar yine beraberlik golü için atak üzerine atak yapmaya başladı. Karşılaşmanın 90+4. dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu Fatih Karadeniz gole çevirdi ve beraberliği sağladı 2-2. 
Karşılaşmadan iki takımda birer puanla ayrılmak zorunda kaldılar. Ev sahibi İzzettinspor galibiyete hasret kalırken, 4. Beraberliğini aldı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.