Pazar, Ekim 25, 2015

IRMAK DURDURULAMIYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 4.grup mücadelesinde Irmakspor, Merkezefendi Stadı'nda konuk ettiği Poligon Fethiyespor'u 4-0'lık skorla mağlup ederek üç puanın sahibi oldu ve rakiplerinin puan kaybettiği haftada  liderliğe yükseldi. Son altı haftadır kalesini gole kapayan Zeytinburnu temsilcisi baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan farklı galibiyet ile ayrıldı.

Asist kralı iş başında

Karşılaşmanın 12.dakikasında ev sahibi ekipte son haftalardaki asistleriyle dikkat çeken Muhammed Altunay'ın ceza sahasına yaptığı ortayı golcü isim Cüneyt tamamladı ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. 17.dakikada gelişen konuk ekip atağında Cem ceza sahasına girdi, kaleci Serkan kalesini zamanında terkederek mutlak gol pozisyonunu önledi.

23.dakikada ani gelişen Irmakspor atağında Hasan'ın ortasında Cüneyt tekrardan sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarının skorunu Hasan belirledi. Hasan'ın ceza sahası üzerinden vuruşu kaleci Serhat'tan döndü, dönen topu tamamlayan başarılı oyuncu farkı üçe çıkarttı 3-0.

İkinci yarıda da ataklarını kesmeyen ev sahibi ekip golcü oyuncusu Ekrem ile farkı dörde çıkarttı. Oğuz'un pası ile ceza sahasında topla buluşan Ekrem'in jeneriklik golü skoru 4-0'a getirdi. 67.dakikada Ekrem'in pasında topla buluşan Muhammed Altunay'ın aşırtma vuruşunda kaleci Serhat başarılıydı. Mücadelenin 90.dakikasında kazanılan penaltı atışını Ekrem kullandı, kaleci Serhat köşeyi bularak penaltıyı kurtardı. Karşılaşma ev sahibi ekibin 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma boyunca bizlerden yardımını esirgemeyen saha komiserimiz Sayın Fahri Aşıcı'ya teşekkür ederiz. Karşılaşma ile ilgili daha fazla fotoğraf için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...