Pazar, Ekim 25, 2015

FERİKÖYSPOR DEPLASMANDA YOK


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grup'ta zirveyi hedefleyen Feriköyspor deplasmanda Ömerli Köyü Spor Kulübü'ne 1-0 yenilerek Yenibosnaspor ve Yeniköyspor'un kaybettiği haftada önemli bir avantaj kaybetti. Kırmızı-Beyazlılar ayrıca dördüncü deplasman maçlarında üçüncü yenilgilerini aldılar.

Hadımköy bölgesi temsilcisi Ömerli Köyü SK ise ne kadar tehlikeli bir ekip olduğunu gösterirken ilk iki umutlarını canlı tuttu.

Ömerli 10 kişiyle kazandı
Karşılaşmada 55.dakikada Ayhan ikinci sarı kart ile kırmızı kartla oyun dışında kalınca ev sahibi siyah beyazlı ekip maçı 10 kişi tamamladı.

Hadımköy Sahası'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Ömerli köyüspor maça iyi başladı ve ilk yarıda oynadığı futbolla umuit verdi. Karşılaşmanın 22. Dakikasında Serhat’ın attığı golle bu güzel futbolunu süsleyen Arnavutköy temsilcisi, ilk yarıyı bu skor’la tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Feriköyspor atak bir futbolla oyuna başladı. Maçın 55.dakikasında Ömerli Köyü SK’dan Ayhan Aydın gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalınca, siyah beyazlı ekip kalan dakikaları 10 kişi sürdürmek zorunda kaldı. 


Büyük mücadele
Bu dakikadan itibaren sahada iki kişilik oynayan Ömerli Köyü mücadelesi ile üç puanı almayı başardı. Karşılaşmanın son dakikasına kadar sahada ayak basmadık yer bırakmayan oyuncular , atak ve etkili bir futbol oynayan Feriköyspor karşısında adeta ecel terleri de döktü. Rakibine gol izni vermeyen Ömerli Köyü bu önemli karşılaşmadan aldığı galibiyetle üç puanı hanesine yazdırdı ve zirve yarışında olacağının sinyallerini verdi. 

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

Cinel: Şimdiki hedefimiz 2. Lig

Beykoz İlçesini 2024-25 Sezonunda TFF 3.Liginde temsil edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Kulüp Başkanı Ali Cinel İlçe Yerel Medya temsil...