Salı, Ekim 27, 2015

"SEZGİN" TAKIMINA 3 PUANI "ALAN" OLDU


Bolu 1.Amatör 2.Haftada Bolu Belediyespor’a Konuk Olan Geredespor Sahadan 1-0 Galip Ayrıldı. Maçın Tek Golünü Sezgin Alan Kaydetti.

Geredespor : Ünal Atıcı, Fatih Güleç, Serdar Sarı, Ramazan Yılmaz, Barış Kayalı,(Gökhan Bartık 80) Gökhan Dokucu, Furkan Asay, Yasin Bayri,(Sezgin Alan 75) Nazif Şengül,(Mutlu Aydemir 58) S.Berkan Zan 11'i ile sahaya çıkıp üç oyuncu değişikliği hakkını da kullandı.

Geredespor maça kontrollü başlayan taraf oldu. İlk yarıda gelişen atakları gole çeviremedi ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Geredespor rakip kaleye kolay ulaştı ancak, oluşan atakları Bolu Belediyespor’un savunması uzaklaştırdı. Maçın son 20 dakikasında Geredespor oyunu rakip sahaya yıktı. Geredespor’da ikinci yarıda yapılan oyuncu değişiklikleri de oyuna hız kattı. Son dakikalarda oluşan ataklar karambole dönüştü ve rakip savunma topu Geredespor yarı sahasına uzaklaştırdı. 75’nci dakikada Yasin Bayri’nin yerine oyuna giren Sezgin Alan oluşan atak da kaleciden dönen topu tamamladı ve dakikalar 84’ü gösterirken takımını rahatlan golü kaydetti. Maçın son dakikalarında gol olmazken temsilcimiz Geredespor sahadan 1-0 skor ile ayrıldı. Geredespor bu sonuçla 6 puana ulaştı.

HABER: ALİ CAN DUMAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.