Cumartesi, Ekim 31, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE'DEN 'KOCA' BİR GALİBİYET

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluğa oynayan Küçükçekmecespor sahasında ağırladığı Koca Mustafa paşaspor’u8-2 yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.
Küçükçekmece Metin Oktay sahasında Ligin 9.Haftasında Küçükçekmecespor ile Koca Mustafapaşaspor takımları karşı karşıya geldiler.
10.Dakikada ev sahibi Küçükçekmecesporlu Oğuzhan ceza sahası dışından topla buluştu sert şutu kaleci Meriçin solunda topu ağlara gönderdi ve yeşil Beyazlı takım 1-0 öne geçti.
23.Dakikada Küçükçekmecespor takım kaptanı Mehmet topla buluştu buluştuğu topla ceza sahasına girdi ve sert şutu skor 2-0 oldu.

28.Dakikada serbest vuruştan gelen top çok iyi yükselerek kafayı vuran Veli topu ağlara gönderdi ve farkı üçe çıkardı skor 3-0 oldu.
45.Dakikada ev sahibi Küçükçekmecesporda ilk gollün sahibi Oğuzhan buluştuğu topla kaleyi karşıdan gördü sert şutu top ağlara gitti ve başarılı golcü kendisinin ikinci takımın dördüncü ve ilk yarında skorunu belirleyen gollünü attı. İlk yarıyı 4-0 önde kapayan ev sahibi Küçükçkmecespor takımı soyunma odasına bu skorla gitti.
70.Dakikada Küçükçekmece savunma oyuncuları misafir takım Koca Mustafa Paşasporlu Mertcan ceza sahası içinde sert müdahale edilince karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Önder topu ağlara gönderdi ve farkı üçe indirdi skoru da 4-1 yaptı.
71.Dakikada ev sahibi Küçükçekmecesporda ikinci yarıda oyuna dahil olan Ferzan kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu solundan ağlara gönderdi skor 5-1 oldu.
73.Dakikada Koca Mustafa paşaspor’lu Alper atılan uzun topla buluştu kaleyi gördü şutu kaleci Enisin bakışları arasında ağlara gitti ve fark üç skor 5-2 oldu.
74.Dakikada Küçükçekmecesporlu Berat ceza sahası dışında arkadaşının attığı topla buluştu önündeki iki oyuncuyu geçti şutu top ağlara gitti ve skor 6-2 oldu.
80.Dakikada Küçükçekmecesporlu Murat atılan ara pası ile buluştu ve kaleyi gördü şutu top yedinci kez Koca Mustafa paşaspor ağlarına gitti skor 7-2 oldu.
85.Dakikada yeşil Beyzalı Küçükçkmecesporlu Murat kendisinin ikinci takımının sekizinci karşılaşmanın da skorunu belirleyen gollünü attı skor 8-2 oldu ve ev sahibi Küçükçekemcesporun üstünlüğü ile sona erdi.
Küçükçkmecespor çekinerek çıktığı Koca Mustafa paşaspor maçını rakibine göre üstün futbol oynayarak girdiği gol pozisyonları gole çevirmesi sonucu karşılaşmadan 8-2 gibi farklı skorla galip gelerek üç puanı alarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemiş oldu.

Küçükçekmecespor Genel Koordinatörü Hüseyin Gülgönül yaptığı açıklamasında lige çok iyi bir başlangıç yaptık ancak iki hafta üst üste puanlar kayıp ettik ancak deneyimli ve tecrübeli oyunculardan kurulu takımız bunu üstesinden gelecek durumda.
 Bugün çok iyi oynadık ve farklı kazandık Futbolcu kardeşlerimizin ortaya koyduğu futbol ve yakaladığı pozisyonları golle çevirerek bugün maçı farklı kazandık biz kendi maçlarımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE








Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...