Cuma, Ekim 30, 2015

İKİTELLİSPOR İKİNCİ GALİBİYETİNİ ALDI LİDER OLDU.

                                     
İstanbul 1.Amatör Küme 13.Grupta İkitelllispor ile Güneştepespor takımlarının Safeköy Kartal sahasında karşılaşmasında Murat ve Furkan'ın attığı gollerle İkitellispor sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Ligin 2.Haftasında Sefaköy Kartal sahasında İkitellispor ile Güneştepe takımları karşılaştı ve iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.
 Müsabakanın ilk yarsında ev sahibi İkitellispor takımı 28.Dakikada Murat'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
İkinci yarıda ev sahibi İkitellispor rakibine göre üstün futbol sergileyerek 70.Dakikada Furkan takımının ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkaran gollü attı.
İkinci golden sonra zaman zaman her iki takım oyuncuları sinirlerine hakemi olamayınca 76.Dakikada İkitellispordan Murat 78.Dakikada Güneştepesporda Enes kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Bunun üzerine her iki takım teknik Direktörü de olaylar dahil olunca karşılaşmanın hakemi Cem Doğuhan Gizep tarafından her iki takımda türbinlere gönderdi
Karşılaşmayı ev sahibi İkitellipsor her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak ikinci galibiyet ve üç puanı alan takım oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE












Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.