Cumartesi, Ekim 31, 2015

TOMBULEL: İSTİNYESPOR'A BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ!


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta bugün oynanan maçta İstinyespor'a 2-1 yenilen Zeytinburnuspor'da başkan Ünal Tombuel rakiplerine hem tepki gösterdi hem de mesaj gönderdi.

Tombulel sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada, "2015/2016 futbol sezonundaki hakemlerimiz bizi düşündürüyor. Fair play'e aday olan Zeytinburnuspor seyircisi ve Zeytinburnuspor Kulübü olarak artık sabrı taştı. 30.10.2015 tarihli İstinyespor - Zeytinburnuspor maçındaki hakem triosunun çok kötü yönetiminden dolayı İstinyespor seyircisinin sahaya inmesi, İstinyesporlu futbolcuların futbolcularımıza saldırmalarından dolayı futbolcularımız zarar gördü. Bir futbolcu kardeşimizin çene kemiğinin kırıldığı tespit edildi. İstinyespor'a borçlu olduğumuzu, Zeytinburnuspor-İstinye maçında borcumuzu ödeyeceğimizi belirtmek isterim. Borcumuz yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız tarafından ödenecektir. Zeytinburnuspor Kulübü ve taraftarı hiç kimseye borçlu kalmamıştır" dedi.


10 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeter artık ünal başkan bundan sonra sakın bize sağduyudan bahsetme millet bu takıma böyle gider yapabildiğine göre demekki herkes eski zeytinburnu taraftarını özlemiş hiç merak etmeyin bundan sonra her şey eskisi gibi olacak sizi o staddan kim çıkaracak istinye kim ??

Adsız dedi ki...

Bize adam gibi davranana bizde adam gibi davranırız bize yanlış yapana biz on katı karşılığını veririz kimse merak etmesin sayılı gün çabuk geçer istinye !!!
Zeytinburnulular

Adsız dedi ki...

Başkan 1.Amatör ligde çeliktepe ümite yaptiklarinizi unuttunuz herhalde şimdimi zorunuza gitti

Adsız dedi ki...

Sarıyer sizin çapınız ne ki siz zeytinburnuna saldırıyosunuz hayırdır sesimizi çıkarmıyoruz diye bize mi posta koyuyosunuz sabırsızlıkla bekliyoruz ikinci maçı

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

ne kadarda fair play bir baskan dimi

Unknown dedi ki...

Kavga cikmasini siz istediniz baskan cok fair playsiniz bu arada

Adsız dedi ki...

AYAZAĞA'YA DA bekleriz istinye

Unknown dedi ki...

Alayına gider İstinyeliler abladinmi

Adsız dedi ki...

Geçen sene Karadolapa kendi evinizde saldırırken iyiydi dimi zeytinburnu, Ya peki deplasmanda noldu gelebildiniz mi karadolapa. Tekrar öyle birşey olsun tekrar yaşatırız o acıyı . Hem deplasmana gelemediniz hem sampiyonluktan oldunuz unutmayın bunları.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.